PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Maciek miejsce będzie najmniejszym problemem, na pewno nie nad Wisłą, chyba, ze będzie nas tak mało, że te trzy czy cztery auta da się gdzieś wcisnąć, pod teatrem odpada, bo na bank parking będzie pełny, ewentualnie Oberża
W każdym razie jeszcze poczekajmy z miejscówką.
pazur_zks już jadę
W pierwszym poście są dodane wszystkie dostępne na tą chwilę fotorelacje ze zlotu nad Białym
Jeśli się jeszcze jakieś pojawią uzupełnię 
pazur_zks już jadę

W pierwszym poście są dodane wszystkie dostępne na tą chwilę fotorelacje ze zlotu nad Białym
zaciek napisał(a):THOR napisał(a):W związku z tym, ze przyjeżdża do Płocka na Audioriver ze Szczecina kolega zaciek to może jakiś spocik w sobotę ? Jak myślicie ?
Prawdę mówiąc doczekać się nie mogę wizyty w Płocku
Tylko nie popuść

zaciek odpowiada Ci to co napisałem na PW ostatnio ?, bo niestety inaczej nie dam rady.
Kolejny spocik międzyregionalny się odbył:) Dzięki Maciek za przybycie, zaciek miło było poznać Ciebie i żonę (na pewno dobrze się bawiliście na festiwalu), Adas fajnie, że udało Ci się znaleźć trochę czasu, żeby pogadać
, bartezm Ciebie również miło było poznać no i dzięki za niezły wspólny wypad do Chełmna
, tam tez było zajefajnie
Sorki, ze nie pojawiłem się już na festiwalu, ale wróciłem dopiero po północy, zanim bym się ogarnął to też by trochę potrwało, więc nie było już sensu się tam pchać, mimo wszystko jak na jeden dzień wrażeń co nie miara, w Chełmnie było super
Kilka fotek ze spocika:
08.08.2009r – Spocik międzyregionalny Płock
Foty z Chełmna:
Chełmno 2009
Sorki, ze nie pojawiłem się już na festiwalu, ale wróciłem dopiero po północy, zanim bym się ogarnął to też by trochę potrwało, więc nie było już sensu się tam pchać, mimo wszystko jak na jeden dzień wrażeń co nie miara, w Chełmnie było super
Kilka fotek ze spocika:
08.08.2009r – Spocik międzyregionalny Płock
Foty z Chełmna:
Chełmno 2009
No spocik spoko pozdro dla wszystkich obecnych. 
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):No spocik spoko pozdro dla wszystkich obecnych.
Cieszyć się, że Ty być zadowolony
Kameralnie, ale miło i to jest najważniejsze 
Hej, również dzięki za spotkanie, miło był poznać 
zaciek napisał(a):Warto było jechać tyle km żeby tak fajnie czas spędzić w Płocku
Cieszę się, że jesteście zadowoleni z pobytu w Płocku
Adaś wzajemnie wzajemnie
Hehe no audioriver spoko wydarzenie. Napewno za rok idę. Aha Michał już kolega soul z lublina zaoferował mi klosz do lefletora więc nie będe musiał kupować nowej lampy. 

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Aha Michał już kolega soul z lublina zaoferował mi klosz do lefletora więc nie będe musiał kupować nowej lampy.
No to loozik
Przybysz napisał(a):Witam jestem tu nowy dowiedzialem sie o was bo ktos po bestialsku zostawil mi ulotke mazdaspeed za wycieraczka na podolachMoze jakis spocik
Zapewne tym barbarzyńcą był THOR, on jest do tego zdolny
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001