Zjechaliście Corsę co tylko potwierdziło moje przekonanie o tym aucie.
Zaskoczyliście mnie natomiast propozycją Pandy. Plastikowość i "fiatowość" tego auta zniechęca mnie nieco do zakupu.
Zagazowane może dać konkretne korzyści. Jednak z fabrycznym gazem pewnie będzie miała bardzo duży przebieg bo jak ktoś kupuje gaz to po to aby przebiegiem go sobie zrekompensować. Chociaż na otomoto.pl widzę i z teoretycznym przebiegiem 60 tys km
więc może się mylę?
Wariantem może być Panda bez gazu albo zakładanie własnego. Nie wiecie czy niefabryczne instalacje "dają radę" w tym aucie?
Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?
Citroen C2, C3 czy Peugeot 206 trwałość smutna pewnie jak wiele francuzów. Szkoda bo sympatyczne.
A może Nissan Micra czy Hyundai Getz ? Smart jest fajny ale kompletnie nie wiem jakie to jest w użytkowaniu?
marcinkosky napisał(a):szkoda ze tylko ze nie ma takowego silnika (wyzej wymienionego) w palecie zarowno 1 gen jaki 2 gen

byly 1.0. w 1 yarisie
Słuszna uwaga oczywiście że był silnik 1.0, długo takim jeździłem i nawet mam to w opisie.
Zwykłe przeoczenie w pisowni
Też go haratałem tyle że firma serwisowała i nie zaglądałem na faktury czy sporo musieli wymienić
W bieżącym użytkowaniu bardzo fajne auto.
Wcześniej jeździłem: Nissan Sunny 1.4 `95, Toyota Yaris 1.0 `03,`04,`05, Renault Clio 1.5 DCI `06, VW Passat 1.9 TDI `03, Mazda 323F 1.5`96