więc nic co wpłynęłoby na poprawę dynamiki
12km i 20nm to jest zmiana, a czym mierzone że nie wykazało żadnej różnicy?
www.mazdaspeed.pl
pinky napisał(a):12km i 20nm to jest zmiana
Mariospin napisał(a):ię nie mylę – jest z Wawy więc robił prawdopodobnie w Kreatorze Mocy .... piszę tylko, że u mnie nic to nie dało – standardowo na hamowni pokazał mi, 148 KM i 340 NM – czyli więcej niż producent pisze – a po BOX-ie 160 i 360
Udesky napisał(a): To że piszą o tym, że będzie 160 to nie znaczy, że z twojego nie wycisną 170KM, wszystko zależy od stanu silnika. Katalog to katalog, a wszystko okazuję się w rzeczywistości.
mlodociany1987 napisał(a):Roznią się pytanie czemu aż tak bardzo?
Mazda niestety kopci tragicznie....
Dzis bede sie widzial z nimi. Przez telefon sie dogadalismy ze wrocimyu do serii i oddadza kase, lecz policza sobie za diagnoze... Dla mnie najwazniejsze zeby przestal tak dymic...
mlodociany1987 napisał(a):Za diagnoze plus wymiane czujnika scv (oczywiscie ja za niego zaplacilem) i wymiane filtra powietrza (na ich koszt) policzyli sobie 800zł.
krzych napisał(a):choc 800 zl to chyba nie jest wiele za SCV
krzych napisał(a):
A to przepraszam, to tez jakos w okolicy 10ki bylo, ale przy 143. Tamte testy uznalem za niepotrzebne na 6ce i juz zapomnialem o nichGdzies to mam, znajde to wkleje.
Ale nie, zaraz... jak moge podawac z szostki jak mi ledwo silnik pracuje przy 80ciu na 6ce. Nawet jakby bylo wiecej niz 10 to zaloze sie ze Wasze Mazdziochy przedliftowe nie maja 1200 obrotow na piatce przy 80, a moja chyba jakos tak ma albo nawet mniej
Kurcze, az sprawdze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje