Służę radą w zakresie elektroniki i elektromechaniki
Witam serdecznie ! Mam taki problem : Po właczeniu świateł mijania ,( ksenony) , po około 3 minutach gaśnie mi prawy reflektor , a później prawy. Byłem u elektryka w Tarnowie , niestety nic nie znalazł , co może powodować taki problem . Zarówki ksenonów były wymieniane 8 miesięcy temu ( 400 złotych !).Pozostałe światła działają poprawnie. ŻAdna kontrolna się nie zapala. Komputer też nie pokazuje usterek .Proszę o pomoc. stadziol
Mazda 6 , 2.0 CiTD,167 KM Power Box, 2005 rok
- Od: 31 mar 2008, 12:53
- Auto: mazda 6 , 2,0 CiTD 2005 rok,
Witam, mam nastepujacy (drobny) problem.
Od jakiegoś czasu w mojej mazdzie 626 97 GE special w czasie jazdy elektryczne zamki SAME się zamykają. Mysle ze to pewnie jakies zwarcie, ale gdzie? Czasami można sie przestraszyć gdy sie jedzie spokojnie cichutko a tu nagle łup!! wszystkie zamki naraz.
Od jakiegoś czasu w mojej mazdzie 626 97 GE special w czasie jazdy elektryczne zamki SAME się zamykają. Mysle ze to pewnie jakies zwarcie, ale gdzie? Czasami można sie przestraszyć gdy sie jedzie spokojnie cichutko a tu nagle łup!! wszystkie zamki naraz.
- Od: 23 kwi 2009, 01:21
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 SPECIAL 97
Witam, najlepiej zadzwoń do Tadziola na pierwszej stronie tego postu masz numer do niego
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Własnie pod numerem tego telefonu odbiera ktoś zupełnie inny...
Czy macie aktualne namiary na tadziola ? Będę ogromnie dźwięczny
Czy macie aktualne namiary na tadziola ? Będę ogromnie dźwięczny
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Ja mam. Może źle wykręciłeś, bo jak ja do niego dzwonię to odbiera zawsze on.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):Ja mam. Może źle wykręciłeś, bo jak ja do niego dzwonię to odbiera zawsze on
Sokool napisał(a):Może już się nie wyrabia z taką ilością klientów i specjalnie mówi, że pomyłka
No właśnie to jakiś "prank" (eng.) bo ostatnio odebrała jakaś kobieta i mówi, że już dzwoniło kilka osób w tej sprawie a ona nic nie wie
PS. dodzwoniłem się
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
misiek626 napisał(a):Witam.Ja mam problem w Maździe 626 2.0 B GD.Wentylator chłodnicy włączał się przy zimnym silniku,a teraz niewłącza się wcale.Jak podłącze na krótko to chdzi.Druga sprawa to niechodzi dmuchawa ogrzewania,a zaczeło się tym,że zmieniały się obroty(zwalniała).Z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam.
Słuchaj ja miałem podobnie
-
LukasUK25