MegaSpot MazdaSpeed SOCHACZEW 22-23 sierpnia 2009 r.
Też żałuję 
generalnie jak zaspałem to już jest po ptokach? Nie można wjechać? czyli jest to coś w rodzaju imprezy zamkniętej? (ew. już zamkniętej). Czy jeśli dojedziemy to opłacimy i wjedziemy? ew. wejdziemy?
- Od: 4 cze 2009, 09:00
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 CD 143KM(166), Mazda MX-3 2.5 V6 KL-ZE
ravo napisał(a):ja tylko gratuluje wszystkim glosno krzyczacym jaki to ja i klub jest zly robiac zlot tylko na 80 pare osob a teraz sie zapisali ?
popieram..

a może sie obrazili...
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Basilius napisał(a):g... czyli jest to coś w rodzaju imprezy zamkniętej? (ew. już zamkniętej)
Jak najbardziej, jak każdy, od zawsze. Wszystkie zloty Klubu były, są i będą imprezami zamkniętymi.
niestety dopiero od niedawna jestem na forum i nie byłem jeszcze nigdy na zlocie. Proszę zatem o wyrozumiałość
Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się do Was dołączyć, choć różnie to bywa 
- Od: 4 cze 2009, 09:00
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 CD 143KM(166), Mazda MX-3 2.5 V6 KL-ZE
Nie jestem pewien ale wydaje mi sie, ze trzeba z Sochaczewa wyjechac ulica Żyrardowska w kierunku na Bielice. Prosze mnie poprawic lub jesli ktos jest pewien na 100 proc niech potwierdzi.
- Od: 8 kwi 2008, 09:00
- Auto: BMW X3 E83 3.0 i
Dareczeq napisał(a):trzeba z Sochaczewa wyjechac ulica Żyrardowska w kierunku na Bielice
Dokładnie droga nr 50
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Dareczeq napisał(a):Nie jestem pewien ale wydaje mi sie, ze trzeba z Sochaczewa wyjechac ulica Żyrardowska w kierunku na Bielice. Prosze mnie poprawic lub jesli ktos jest pewien na 100 proc niech potwierdzi.
Zgadza się. Lotnisko nie znajduje się w Sochaczewie tylko właśnie w Bielicach.
Z Sochaczewa należy kierować się na Żyrardów, Mszczonów, Grójec (na każdym skrzyżowaniu drogowskazy kierują na co innego
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)