ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Panie i panowie, w najbliższą niedzielę szykuje się wyjątkowy spot z jednego powodu, a mianowicie przyjeżdża mój kolega Walker_1 z Lubina swoją, na chwilę obecną jedyną w Polsce MX3 1.8 V6 Turbo
Przyjeżdża do mnie w odwiedziny na kilka dni i akurat się tak składa, że z miłą chęcią pojawiłby się na naszym spotkaniu zielonogórskim
Mam nadzieję, że frekwencja dopisze i to spotkanie będzie jednym z bardziej udanych w historii naszego pięknego regionu
Na zachętę jedno zdjęcie potwora który się u nas pojawi za kilka dni... oczywiście mowa o aucie a nie o właścicielu
Otwieramy listę obecnych
1. Walker_1
2. Troll Bagienny
Na zachętę jedno zdjęcie potwora który się u nas pojawi za kilka dni... oczywiście mowa o aucie a nie o właścicielu

Otwieramy listę obecnych
1. Walker_1
2. Troll Bagienny
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Troll Bagienny napisał(a):Otwieramy listę obecnych usmiech
1. Walker_1
2. Troll Bagienny
3.Yarick- bede ;]
- Od: 19 wrz 2007, 23:01
- Auto: Mazda Xedos 6 CA/KF
walker_1 napisał(a):Do zobaczenia w niedzielę

Witam.
Panowie ratujcie w czwartek lecę do belgi mazda i nie mogę nigdzie umie kupić adapteru do gazu. Może orientujecie się gdzie w zielonej dostane?
Panowie ratujcie w czwartek lecę do belgi mazda i nie mogę nigdzie umie kupić adapteru do gazu. Może orientujecie się gdzie w zielonej dostane?
HISTORIA:
VW Golf II od 1995 do 2006, VW Golf III od 2005 do 2008, Opel Corsa od 2007 do 2010
Śp. Mazda 626 2.0 od 2008 do 2010
Nissan Primera 2.0 od 2010 do 2011
Mazda 323F 1.4 od 2010 i nadal –>
Mazda MPV 2.0 od 2011 i nadal –>
VW Golf II od 1995 do 2006, VW Golf III od 2005 do 2008, Opel Corsa od 2007 do 2010
Śp. Mazda 626 2.0 od 2008 do 2010
Nissan Primera 2.0 od 2010 do 2011
Mazda 323F 1.4 od 2010 i nadal –>
Mazda MPV 2.0 od 2011 i nadal –>
- Od: 27 sty 2008, 03:13
- Auto: 323F,MPV
niedziela – obecny
moze załatwić jakiegoś crx turbo lub civica turbo na ustawkę , ale śmiem twierdzić ze mazda dostanie ladne becki bo jedna crx kreci wysokie 12 na 400m a druga niskie 13
moze załatwić jakiegoś crx turbo lub civica turbo na ustawkę , ale śmiem twierdzić ze mazda dostanie ladne becki bo jedna crx kreci wysokie 12 na 400m a druga niskie 13
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):moze załatwić jakiegoś crx turbo lub civica turbo na ustawkę
Jak chcesz to proszę bardzo
Troll Bagienny napisał(a): ale oczywiście, że Mazda dostanie, bo nie jest 900 kilogramową wydmuszką, tylko autem do jazdy na codzień z zachowanym wnętrzem i klimatyzacją co niewielu się udaje szczególnie mając pod maską tyle miejsca co w K8Pewnie pojedziemy na makro bo nie jeden będzie chciał zobaczyć jak to lata, ale ja osobiście nie widzę sensu sciągać zaturbionej ceerki specjalnie na tą okazję
(swoją drogą już to mówiłem i powtórzę jeszcze raz. Dla mnie zaturbione crxy nie robią najmniejszego wrażenia... Walker pewnie potwierdzi moje słowa
)
Jasne, że mnie takie coś obiedzie i zgadzam się z Trollem, że nie robiłem samochodu stricte wyścigowego tylko jak najbardziej zbliżone wyglądem do serii i żeby można nim było jeździć do Tesco na zakupy

- Od: 25 lip 2007, 18:24
- Auto: Mx-3 K8-t
zobaczymy jak to jest upchane pod maska , grunt ze jezdzi i robi pssst
trollu poszukaj jeszcze tych naklejek regionalnych jak mozesz
trollu poszukaj jeszcze tych naklejek regionalnych jak mozesz
-
Pyton162
Kajka_zg napisał(a):Naklejki regionalne mam Ja
To weź na spota jak możesz (mam nadzieję, że przyjedziecie z Jackiem
wkacje w pelnie i spot ze starymi mazdowcami , ale juz niedługo jak jarek sprzeda mazde to chyba tylko ja bede przyjeżdżał mazda
k8 turbo musi jeszcze sie troche podreperowac i bedzie to juz jakos jechac, narazie toyota trolla na 400m go zjada
a i moje zl zostalo 2 razy przegonione po raz pierwszy na 400m z kf-em jarka , tragedii nie bylo
no jeszcze skoda favorit do mnie podjechała i dostała
k8 turbo musi jeszcze sie troche podreperowac i bedzie to juz jakos jechac, narazie toyota trolla na 400m go zjada
a i moje zl zostalo 2 razy przegonione po raz pierwszy na 400m z kf-em jarka , tragedii nie bylo
no jeszcze skoda favorit do mnie podjechała i dostała
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):k8 turbo musi jeszcze sie troche podreperowac i bedzie to juz jakos jechac, narazie toyota trolla na 400m go zjada

- Od: 25 lip 2007, 18:24
- Auto: Mx-3 K8-t
Pyton162 napisał(a):narazie toyota trolla na 400m go zjada
Pod tym się absolutnie nie podpisuję... tego, że lekko wygrywam na 400m nie nazwałbym zjadaniem
walker_1 napisał(a):ze startu lotnego jedziemy równo od początku do końca
Pod tym też nie... jak ja zapinam 3 bieg, to dosyć szybko mi odjeżdżasz
piszac podreperować mialem na mysli właśnie sprzęgło walker, wiem ze jak je zrobisz bedzie zapewne lepiej
trollu to zajda bylo tak napisane specjalnie , widze ze z walkerem sie bardzo lubicie i wszelkie slowa krytyki czy tez mojego sprzeciwu powodują u Was atak bialej gorączki

trollu to zajda bylo tak napisane specjalnie , widze ze z walkerem sie bardzo lubicie i wszelkie slowa krytyki czy tez mojego sprzeciwu powodują u Was atak bialej gorączki

-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):powodują u Was atak bialej gorączki
Gdzie ty widzisz atak gorączki?