WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
No i kurka nie udało mi się zdążyć. Z tego co piszecie chyba naprawdę fajne miejsce. Może następny spot zrobić gdzieś nad Wisłą? Może tam przy Poniatoszczaku? Tam jest zjazd nad wodę. Fakt chyba jest zakaz no ale tam są statki więc chyba na początek można wjechać.
- Od: 10 sty 2008, 09:54
- Auto: Mazda MX-3 1995 16V
no to ja w ten sam deseń uderzę. niestety ja też się nie wyrobiłem i po raz kolejny nie udało mi się dotrzeć na spota. zamieniałem koła między 323c, którą kupiłem a 323c, którą sprzedaję pod domem, aż zainteresował się mną patrol policji
w sumie to dobrze, że interesują się co się dzieje na ulicy, bo przecież zawsze istnieje możliwość, że ktoś na beszczela będzie kradł koła... później zaczęło lać i jakoś nagle zrobiła się 21
przy podłączaniu radia chyba spaliłem jakiś bezpiecznik, bo oświetlenie kabiny i bagażnika też padło. było ciemno, to dziś będę patrzył. ech, może na następny spot dotrzeć się uda...
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
CezaR83 napisał(a):Oki, załadowałem do siebie na PictureTown i skróciłem juz link na tiny.pl
http://tiny.pl/hhdvb
dzięki za fotki, ale...
...naucz się je robić
...fotek z nocy nie robi cię na automacie i z reki
poza tym są oki
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Siw-y napisał(a):ładne kelnerki
ale rabaciku nie dały na piękny usmiech tylu chłopaków
- Od: 12 maja 2009, 14:53
- Auto: Mazda 323p 1.3 BA
Kulej napisał(a):ale rabaciku nie dały na piękny usmiech tylu chłopaków
bo miałeś odstraszacz kelnerek
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Spoko foty, a Grzyby i Solo nie zostali na kolację? 
Globy napisał(a):Grzyby i Solo nie zostali na kolację?
pilnowaliśmy aut na parkingu – 5zł od sztuki

Przegadaliśmy ten czas na parkigu w parę osób (w tym tco)
Chyba następnym razem się wybiorę 
Gibsong napisał(a):Devo_Y nareszcie coś bardziej męskiego pod maską ;–) Wpadnij za tydzień do kojota się pochwalić.
heheh, racja racja. postaram się za tydzień już pojawić. tę sztukę, tak jak wiele osób z forum, już widziałeś, bo to poXioncowa cetka
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
Devo_Y napisał(a):tę sztukę, tak jak wiele osób z forum, już widziałeś, bo to poXioncowa cetka krzywy
tak myślałem
no to spoko, widziałem ja i siedziałem – ładna sztuka
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
PLaster napisał(a):CezaR83 napisał(a):Oki, załadowałem do siebie na PictureTown i skróciłem juz link na tiny.pl
http://tiny.pl/hhdvb
dzięki za fotki, ale...
...naucz się je robić![]()
...fotek z nocy nie robi cię na automacie i z reki
poza tym są oki
Plaster nie wiem czy masz problemy ze soba czy co ale zawsze musisz czepiac sie o byle co
-
beso
...nie wiem jak inni ale ja zauważyłam buźkę z językiem oraz uśmiech i znając Plastra wiem że mówił to żartobliwie.... Nie widzę też aby napisał coś o tym że robi zdjęcia najlepiej... Więc nie wiem po co takie mocne słowa ...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Gibsong napisał(a):Devo_Y nareszcie coś bardziej męskiego pod maską ;–) Wpadnij za tydzień do kojota się pochwalić.
Czy to jakas aluzja do mnie
Loud Pipes Save Lives
- Od: 26 maja 2009, 15:47
- Auto: 323C Z5-DE
Fakt zdjęcia nie wszystkie idealne, ale Nie jestem zapalonym fotografem , poza tym to moja pierwsza cyfrówka i pierwsze zdjęcia 'nocne' jak zrobię kilkaset zdjęć i dobiorę odpowiednie nastawy to będą Ok – wiec cierpliwości
poza tym chyba lepsze Takie niż żadne 
beso napisał(a):Plaster nie wiem czy masz problemy ze soba
Beso, co Ty taki nerwowy jesteś?... wyluzuj. Niech się Cezar broni, z pewnością sobie poradzi.
Edit, o, proszę, nie zauważyłem, że druga strona się już zrobiła
Pozdor Myjk