Kogo widziałem / widziałam
pozdro dla kierownika granatowej 323f BA na blachach WN 9626* na niebieskich podkladkach o 14.14 na ulicy Suwak w wawie
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/246/0ba8b8712dce9563.jpg[/img][/url]
www.323-klub.pl
www.323-klub.pl
- Od: 30 sie 2008, 16:31
- Auto: Było 323F BA Z5 94r.
Jest Xedos 6 V6
effendi2012 napisał(a):Pozdrowienia dla radiowozu policji ( szczegolnie dla pani policjantki) na Kabatach , ktora mnie zatrzymala godzine temu z powodu , cytuje :
" mielismy zgloszenie ze jakas czarna mazda sie sciga na Ursynowie"
Przyznac sie ktory to ?:P
Pinky?
Stała pod ścianą prężąc kakao
A ja pozdrawiam małżonkę Pinkiego, którą spotkałem wczoraj na przejeździe kolejowym Płusy w MSProtege 
A ja Pozdro For All 
Jeżeli widzisz jednonogiego niedźwiedzia polarnego w stroju płetwonurka z kałasznikowem zamiast protezy nogi, wpieprzającego bigos, prawdopodobnie nie jesteś w Etiopii – tam nie robią bigosu.
- Od: 16 cze 2009, 19:05
- Auto: Moja,Granatowa i nie doceniana 323c z LPG ;( z dodatkowym wypasem w postaci Kasia i łata
Pozdrowienia dla Speeda.
Myślami byłem daleko od samochodu, więc zobaczyłem Cię dopiero jak mnie wyprzedziłeś
Myślami byłem daleko od samochodu, więc zobaczyłem Cię dopiero jak mnie wyprzedziłeś
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
krzych napisał(a):A ode mnie pozdrowienia dla kierwoniczki bez dachu nad glowa z czerwonymi podkladkami w rownie czerwonym wehikule (MX?). Nie wiem kto to, ale chyba widzialem juz gdzies na forum taka konfiguracje
gdzie i koło której godziny?

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
effendi2012 napisał(a):Pozdrowienia dla radiowozu policji ( szczegolnie dla pani policjantki oczko ) na Kabatach , ktora mnie zatrzymala godzine temu z powodu , cytuje :
" mielismy zgloszenie ze jakas czarna mazda sie sciga na Ursynowie" usmiech
mogł to być Jaro ... nie jest członkiem klubu ale daaaaawnym forumowiczem ... mieszka na natolinie i ma śliczną czarna 323 F BG ... heheheh
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Violetka napisał(a):krzych napisał(a):A ode mnie pozdrowienia dla kierwoniczki bez dachu nad glowa z czerwonymi podkladkami w rownie czerwonym wehikule (MX?). Nie wiem kto to, ale chyba widzialem juz gdzies na forum taka konfiguracje
gdzie i koło której godziny?
A to juz jakis czas temu – a godzina byla jakos przed 18 – moze 17:45
A wczoraj widzialem W(D) 388xx ? (nie wiem czy D, ale W cos), w kazdym razie Mazda 626 ciemna zielen zdaje sie (nie wiem bo padniety bylem) na podkladkach niebiefskich
migacz napisał(a):aha, i ukłony dla Violetki, która dzielnie zniosła nieobecność wyżej wymienionego w gospodarstwie domowym
dziękuję i wzajemnie
krzych napisał(a):A to juz jakis czas temu – a godzina byla jakos przed 18 – moze 17:45
chyba nie ma drugiej czerwonej mx-5 z czerwonymi podkładkami w wawie (?) więc to pewnie ja, jeśli tak to odwzajemniam pozdrowienia

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdro dla czarnej RX-8 skrecajacej w kierunku Nowin, pozdro dla srebrnej 6 widzianej na rondzie przy ul. Grunwaldzkiej w Kielcach, pozdrawiam czarnozielona 626 kolo szpitala na Czarnowie, ogolnie pozdrawiam wszystki Mazdy w Kielcach a jest ich tutaj duuuzo
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Violetka widziana dzisiaj na Prostej ok 9:20
pozdrawiam
pozdrawiam
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Violetka napisał(a):chyba nie ma drugiej czerwonej mx-5 z czerwonymi podkładkami w wawie (?) więc to pewnie ja, jeśli tak to odwzajemniam pozdrowienia oczko
Tak sadze, ze to Ty, wlosy ciemne jakos do ramion? (tak wygladalo na tzw "szybki rzut okiem" – ale pewien nie jestem)
A w ogole to pozdro dla zielonej 323 (chyba) z dwojgiem osob w srodku, pasazer sie na mnie ogladal
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
hehe pozdro dla kierowcy czarnej (??) mx3 na numerach PZ........ z czerwonymi podkladkami klubowymi, ktory jak zawracal na Mlocinach ok 21:15 zgasl mu samochod 
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Przemknęła mi dziś przed oczami czerwona mx-5 na Wale i wjechała na most Siekierkowski aby potem zjechać w kierunku Ursynowa, ale nie widziałam rejestracji bo służbolotem nie byłam w stanie dogonić
Violetka to byłaś Ty?
Violetka to byłaś Ty?

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdrowienia dla przepięknej nowej mazdy2 o żywym zielonym metalicznym kolorze na katowickich blachach SK.... widzianej wczoraj w Gliwicach przed 8.00 jak skręcała w ul. Zwycięstwa (na żywo poprostu fantastyczna!)
Oraz cudownej czarnej madzi 323BJ widzianej przed 17.00 w Gliwicach na rozwidleniu mikołowskiej i Jana Pawła.
Oraz cudownej czarnej madzi 323BJ widzianej przed 17.00 w Gliwicach na rozwidleniu mikołowskiej i Jana Pawła.
- Od: 28 kwi 2009, 12:09
- Auto: mazda 323F BJ 2001 diesel 2.0