II Zlot Tuningowy Tarnów
TARNÓW – spotkania regionalne
on łapie chyba tylko jak jedziesz w strone słonecznej, przynajmniej mi sie tak wydaje, że jest ustawiony tylko na ten pas... Wątpie żeby robił zdjęcia na 4 pasach.
The history of my cars:

- Od: 26 lut 2009, 14:30
- Auto: Mazda 626 GF 99'
na szczęście panowie u nas (w PL) jeszcze nie ma fotoradarów łapiących auta od tyłu ... tzn na oddalające się auta. Lecz takie zabawki już są..... i powoli przymierzają się do zakupu takich zabawek do naszego kraju.
- Od: 18 gru 2008, 00:24
tomalosik napisał(a):na szczęście panowie u nas (w PL) jeszcze nie ma fotoradarów łapiących auta od tyłu ... tzn na oddalające się auta. Lecz takie zabawki już są..... i powoli przymierzają się do zakupu takich zabawek do naszego kraju.
Oj nieco się mylisz sam miałem okazje testować i to dwa lata temu u siebie taki radar i oprogramowanie umożliwia pomiar prędkości oddalającego sie samochodu. Z tego co wiem to problemem były nasze przepisy, które jak się nie mylę w tym roku zostały zmienione- ale co do tych zmian to nie jestem pewien.
miałem ŚLICZNĄ i WYJĄTKOWĄ Mazde – oddałem do lakiernika – pozostało tylko "i"
:D
- Od: 6 sie 2006, 17:16
- Auto: Mazda 323F,1.5, 1998r,
plLepQ nie najlepiej poszło...brakło prądu
... na pomiarze wyszło 132.8dB, choć na starym aku i kablach 25mm2 rok temu miałem 134.2dB na tym samym sprzecie,a teraz nowy aku mam i kabelki 35mm2. Od samego poczatku przy takich obciazeniach i mocach mazdy maja problem-ale i na to sa sposoby
.Punktacje miałem bardzo dobra bo gośc co zdobył 1 miejsce miał 201pkt. a ja miałem 186pkt. wiec byłem 2 albo 3 z tego co patrzyłem na liste i pytałem Sebastiana tego co dokonywał pomiaru ,ale co z tego jak brakło dB. Choć i tak osiagne te moje upragnione 135dB (bo nie problem wsadzic do małego autka głosnik nawet 30cm i miec 137dB albo wsadzic jedna 18" i pozbyć sie bagażnika),wiec plan juz jest-na poczatek zmiana przodu i jakis wzmak do tego-pozniej wywale kondensator i zbieranie kasy na żelówke
Poprostu ma ładnie, czysto grać z wielkim wykopem i nie przeszkadzać w codziennym użytkowaniu MADZI
A DB DRAG zostawmy dla innych.
Ale sie rozpisałem

Ale sie rozpisałem

Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r