Witam, mam taki problem przestała mi się zapalać kontrolka rezerwy paliwa, zwykle gdy wskaźnik wkraczał wkraczał na czerwone pole zapalała się kontrolka paliwa, a teraz nic , czy ktoś wie jaka może być tego przyczyna ? Dodam ,że gdy włączam zapłon to zapalają się na chwilkę wszystkie kontrolki w tym ta od rezerwy również.
Z góry dzięki za pomoc
Problem z kontrolką rezerwy paliwa
Strona 1 z 1
może jeszcze nie opadł poziom paliwa na tyle ,nie zawsze zapala się dokładnie w tym samym miejscu
Jeśli można to troszeczkę podczepię się pod temat: mi z kolei coś padło w liczniku i kontrolka świeci się cały czas
Padło coś przy podświetleniu licznika (zegary nie świeciły), ściemniacz był dobry, żarówki też więc zrobiłem swój obwód na żarówkach od podświetlenia i podłączyłem pod prąd ale chyba zrobiło się jakieś zwarcie bo świeci w zegarach tylko jedna żarówka i właśnie cały czas pali się ta kontrolka. Da się coś z tym zrobić? Jak coś to licznik mam BG3F.
A u mnie jarzy non stop
Wcześniej jak się przełączyło na gaz to się paliła a teraz nawet jak na benzynie jeżdżę to się pali 
Strona 1 z 1