Janusz626 napisał(a):albo ja sie wyglupilem albo Ty mckoper język tyyyle kasy.... nie wierze, ale widac ze jestes w stanie zrobic bardzo duuuzo dla swojej Milly
już nic na to nie poradzę, nie mogłem dostać tego przycisku w Polsce to musiałem szukać w Japonii. Koszt duży, w sumie większy niż za komplet a'la drewno
Motywacją jest to,że będę miał jedyną Millenie w Polsce z elektrycznie składanymi lusterkami (o chromach nie wspomne
Janusz626 napisał(a):musze Ci to przyznac mckoper ze jestes gigant maniak i masz pozytywnego hopla ukłon i jestes w lozy vipow
bez przesady
Janusz626 napisał(a):powiedz mi, jesli masz ory radio to sa po drodze jakies wstepne wzmacniacze do glosnikow czy cos w tym stylu pytajnik czy bezposrednio sygnal idzie na glosniki...
Nie, sygnał idzie bezpośrednio z radia. Myślę,że pod koniec wakacji oryginalne radio zastąpi już nowe które już wstępnie wybrałem.
Będzie to 2DIN-owe centrum multimedialne z rodziny Pioneera.
voytecku napisał(a):Ona bardzo kocha jego pieniadze usmiech
Twoje też kochała
Janusz626 napisał(a):mckoper takie pytanko: ta kolumna to nie czsem pierwsza generacja ALTUS-ow 200W
Nie,to są Altusy 110
Po wymianie wszystkich głośników (oczywiście ori) grają przecudownie i nie zamienił bym ich na żadne inne