ale co...o 20.00pod telepizza??Zeby nie bylo niedomowien:
KIELCE – spotkania regionalne
Hej napiszcie dokładne info gdzie (tzn na jakiej ulicy, adres bo ja nie znam Kielc) i o której w piątek. Bedę w Kielcach od piątku i jak uda się namówić Badyla to może chociaż na chwilkę wpadlibyśmy na spota.
- Od: 21 gru 2005, 12:50
- Auto: 323F BA KF ;)
Dudson napisał(a):Hej napiszcie dokładne info gdzie (tzn na jakiej ulicy, adres bo ja nie znam Kielc) i o której w piątek. Bedę w Kielcach od piątku i jak uda się namówić Badyla to może chociaż na chwilkę wpadlibyśmy na spota.
Pytaj o MEDIA MARKT to kolo TELEPIZZY
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... &cId=&sId=
Tutaj masz mapke
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Ktoś kojarzy czyja jest czarna MX3 na klubowych podkładkach z jakimiś podmienionymi lampami przednimi (całkiem fajne
) którą widziałem dzisiaj pod Domgosem na Chęcińskiej? Chyba właściciel tam pracuje.
Ooooo, nie skojarzyłem
A w piątek to po 20 wróciłem z Wawy, siły nie było żeby się jeszcze gdzieś plątać
A w piątek to po 20 wróciłem z Wawy, siły nie było żeby się jeszcze gdzieś plątać
Bede w Kielcach w przyszłym tygodniu (wtorek-czwartek) , moze cos zmontujemy
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
artro219, na mnie niestety nie możesz liczyć. Będę jeszcze w poniedziałek ale we wtorek wyjeżdżam i wracam w piątek dopiero :/