Odbędzie sie jak juz wiadomo 25 czerwca 2005
Wstepnie ustaliłem trzy warianty PLANU SPOTKANIA:
OPCJA 1.
Zbiórka o godzinie 10.00 na parkingu na przeciw Galerii Łódzkiej
10.30 przejazd – i tu mam propozycje
– spotkanie na parkingu Centrum Zdrowia Matki Polki
– Spotkanie na Kaloryferze
– Spotkanie na Technicznej
15.00 ruszamy pod dom Moniki i odprowadzamy Młodych do kościoła)
wczesniej zbieramy kaske na piekny klubowy prezent-prosze o sugestie co to mogłoby być!!!
Po mszy robimy szpaler pod kościołem z udziałem klubowych flag i odprowadzamy w konwoju Młoda Pare na sale.Tam szybki toast i jedziemy do miejsca noclegowego którym najprawdopodobniej bedzie
http://milenium.hotel.lodz.pl/index.html
Prosze sie nie zrażać cena noclegu.Jesli bedzie nas odpowiednio dużo ta cena ulegnie zmianie a hotel bedzie tylko do naszej dyspozycji.Monika z Michałem i tak najprawdopodobniej bedą wynajmować tam pokoje dla swoich gości więc jest duża szansa na negocjacjie cenową.
OPCJA 2.
Ze względu na wymagany ELEGANCKI ubiorek
– zbiórką o godzinie 13.30 na parkingu na przeciw Galerii Łódzkiej
– zbieramy kaske na klubowy prezent który wspólnie kupimy
– 15 jedziemy pod dom Monikii odprowadzamy Młodych do kościoła)
wczesniej zbieramy kaske na piekny klubowy prezent-prosze o sugestie co to mogłoby być!!!
Po mszy robimy szpaler pod kościołem z udziałem klubowych flag i odprowadzamy w konwoju Młoda Pare na sale,Tam szybki toast i jedziemy do miejsca noclegowego którym najprawdopodobniej bedzie
http://milenium.hotel.lodz.pl/index.html.............
OPCJA 3.
Ze względu na wymagany ELEGANCKI ubiorek
– zbiórką o godzinie 13.30 na parkingu na przeciw Galerii Łódzkiej
– zbieramy kaske na klubowy prezent który wspólnie kupimy
– 15 jedziemy pod dom Monikii odprowadzamy Młodych do kościoła)
Po mszy robimy szpaler pod kościołem z udziałem klubowych flag i odprowadzamy w konwoju Młoda Pare na sale i na tym kończymy,nie robiąc bibki w hotelu!!!
Więc zobaczymy ilu chętnych sie tu wpisze i wtedy zadziałamy.Nie mniej jednak sądze iz nie da rady zorganizowac bibki klubowej w hotelu(nie bede tłumaczył dla czego,napisał to wyżej).Ja ze swojej strony Bardzo Was przepraszam za moje opoźnienie z założeniem tematu,spowodowane to było zmianą pracy i małym zamieszaniem z tym związanym,no ale jestem i zobaczymy na co stać klubowiczów.Prosze Was potraktujcie to poważnie bo chodzi tu o rezerwacjie hotelu.