Jak zdemontowac metalowa zaslepke od anteny
Strona 1 z 1
Wymontowalem cale plastiki w bagazniku odkrecilem antene ktora trzyma sie na jednej srubie ale nie wiem jak odlaczyc ją od zewnetrznej strony przy karoserji jest tam taka metalowa okragla zaslepka a pod nią gumowa uszczelka. Prosze o pomoc!
-
brakus69
Chodzi Ci o ta "metalowa zaslepke" z ktorej wychodzi antena? Jesli tak to masz tam dwa malutkie otworki w ktore wkladasz klucz o konstrukcji podobnej do widelca ;p tylko z dwoma wystajacymi zabkami;p a jak nie masz to wez kombinerki do kabli ;p Bez problemu wchodza:P Odkrecasz normalnie jak srubke i tyle:p Jesli nie o to Ci chodzilo to z gory przepraszam ale ciezko dzis u mnie z mysleniem:D
- Od: 26 maja 2009, 23:58
- Auto: Mazda 323F (BA) 1.5 16V
adeek napisał(a):Ciesze sie ze moglem pomocA jesli moge wiedziec to po co chciales wymontowac antene? Popsulo sie cos ?
Chodzi o to ze mi sie nie chowa do konca tylko jakies 5cm wystaje i ta metalowa glowka nie chowa sie w gumowa uszczelke i woda sie tam dosaje, pozatym nie rozklada sie teleskop w jednym miejscu jakby bylo tam pelno piachu i brudu ale pryskanie WD40 i wielokrotne rozsuwanie i chowanie nie przynosi efektow;/ myslalem ze moze jak ją wyjme to cos wymysle ale jak narazie nie mam zadnej koncepcji jak to naprawic;/ moze Ty cos poradzisz bo na forum nikt mi nie odpisal jak zalozylem oddzielny temat.
-
brakus69
adeek napisał(a):Ciesze sie ze moglem pomocA jesli moge wiedziec to po co chciales wymontowac antene? Popsulo sie cos ?
Chodzi o to ze mi sie nie chowa do konca tylko jakies 5cm wystaje i ta metalowa glowka nie chowa sie w gumowa uszczelke i woda sie tam dosaje, pozatym nie rozklada sie teleskop w jednym miejscu jakby bylo tam pelno piachu i brudu ale pryskanie WD40 i wielokrotne rozsuwanie i chowanie nie przynosi efektow;/ myslalem ze moze jak ją wyjme to cos wymysle ale jak narazie nie mam zadnej koncepcji jak to naprawic;/ moze Ty cos poradzisz bo na forum nikt mi nie odpisal jak zalozylem oddzielny temat.
-
brakus69
brakus69 napisał(a):jakby bylo tam pelno piachu i brudu
Kolego to raczej nie jest brud
- Od: 26 maja 2009, 23:58
- Auto: Mazda 323F (BA) 1.5 16V
Strona 1 z 1