Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
to jak mowicie ,ze za tydzien to dobra. A i dzieki AnanasQ za ta ulotke od tamtej pory sie wybieram na jakiegos spota i zawsze cos wypadalo
- Od: 7 lip 2009, 23:07
- Auto: MAZDA 323 BG 1.6 16V
AnanasQ – to może zarzuć na pierwszą stronicę info z terminem spota
Powiedzmy 25 lipiec (sobota) – tesco o 18.30 jak zwykle
– Co by jasność była dla wszystkich 

Powiedzmy 25 lipiec (sobota) – tesco o 18.30 jak zwykle
chabas napisał(a):Ty... a ja nie pracuje w nastepna sobote?
To możemy zrobić w piątek po robocie – ja tylko dałem przykłada z tą sobotą
PS. Ten materiał znalazłem dzisiaj na WP – zobaczcie http://www.moto.wp.pl/gid,11298516,title,MX5-i-Mazda6,galeriazdjecie.html
no ja nie sądze ze uruchomię auto do soboty...
i jakby co to tradycyjnie w sobote i niedziele z prezesem się bawimy więc jeśli się pojawię to będę potrzebował transportu
(może jpski nie wstawi kasy fiskalnej do kokpitu...)
w piątek pewnie sam bym był... to moze mnie ktoś wezmie zzabobra...
a wogole robimy zwykłego spota czy jakies grillowanie??
ostatnio lazłem przez estakade to widziałem jak pod matexem na górce obok Teskacza zespotowały się Hondy (glownie chyba Civic) – tam wlasciwie moglibyśmy sie zjeżdzać...
dzis postaram się info zrobić... troche później bo roboty mam nieco... pozdr.
i jakby co to tradycyjnie w sobote i niedziele z prezesem się bawimy więc jeśli się pojawię to będę potrzebował transportu
w piątek pewnie sam bym był... to moze mnie ktoś wezmie zzabobra...
a wogole robimy zwykłego spota czy jakies grillowanie??
ostatnio lazłem przez estakade to widziałem jak pod matexem na górce obok Teskacza zespotowały się Hondy (glownie chyba Civic) – tam wlasciwie moglibyśmy sie zjeżdzać...
dzis postaram się info zrobić... troche później bo roboty mam nieco... pozdr.
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
AnanasQ napisał(a):no ja nie sądze ze uruchomię auto do soboty...
Tak myślałem, że nie masz czasu zająć się Furą, bo jak ostatnio przejeżdżałem przez Kiepurowo to Twoja Madzia dalej w tym samym miejscu stała co ostatnio jakoś miesiąc temu
AnanasQ napisał(a):może jpski nie wstawi kasy fiskalnej do kokpitu...
Macie u mnie z Prezesem wykupiony abonament na tylną kanapę do końca roku

Myślę, że jakby było nas więcej niż na Rakownicy to można grillca zrobić – tym razem zapakujemy sprzęt, a potem się pomyśli

Ja tak właśnie myślę, że chyba piątek to byłby dobry termin, ale może niech reszta kolegów też się wypowie na ten temat
no stoi w tym samym miejscu... no prawie w tym samym... wczoraj troche jezdziła
chabas wie o co chodzi...
wogole dzieki chabas za pomoc...
troche korozji zrzucilismy z bębnów... i jeden problem mniej do usuwania...
część problemów siedzi juz pod stołem w chałupie a jeden jeszcze trzeba znaleźć... nie wiem gdzie jest rozrusznik w tym wynalazku i czy sam go wyjme czy raczej jakis medyk bedzie potrzebny...

wogole dzieki chabas za pomoc...

część problemów siedzi juz pod stołem w chałupie a jeden jeszcze trzeba znaleźć... nie wiem gdzie jest rozrusznik w tym wynalazku i czy sam go wyjme czy raczej jakis medyk bedzie potrzebny...
MATIZ M100 '00
Witam ponownie. Troche się ostatnio nie odzywałem ale miałem troche swoich priv spraw na głowie. Co do spotu to mi pasuje każdy termin oprócz niedzieli w tym tygodniu więc się dostosuje oczywiście zacznijmy pod TESCO bo ja jestem zielony jeśli chodzi o jelonke. W najbliższych dniach nadrobie zaległości informacyjne z forum to się odezwe no i oczywiście monitoruje trminim spota. Poza tym niedługo będę miał do sprzedania Mazde 3.2 V6 jak tylko silnik włożą ale nikomu nie polecam chyba że kogoś nie lubicie to polecam. Szerokiej. Nara.
- Od: 3 maja 2009, 11:54
- Auto: Mazda 626 Hatchback 1995r. 1.8
mi tez pasuje piatek. Tylko mam nadzieje ze pogoda dopisze 
- Od: 7 lip 2009, 23:07
- Auto: MAZDA 323 BG 1.6 16V
No to super, jest nas kilku chłopa, więc termin ustalamy na:
24-07-2009 PIĄTEK godz. 18.30 pod górka TESCO-MATEX
24-07-2009 PIĄTEK godz. 18.30 pod górka TESCO-MATEX
nono... zrobilem info... jak zdarze to gdzies karteczki skminie ale nie wiem czy bede mial czas bo ostatnio mnie juz przerastaja troche tematy dookoła :/
nie wiem do ktorej jest matex... jak nie bedzie pod matexem to bedzie piętro niżej
nie wiem do ktorej jest matex... jak nie bedzie pod matexem to bedzie piętro niżej
MATIZ M100 '00
AnanasQ napisał(a):nie wiem do ktorej jest matex...
No fakt o tym nie pomyślałem! Matex w piątek jest do 19-tej ale myślę, że na te kilka aut miejsca styknie, a jak nie to zrobimy po staremu koło Tankstelle

Noooo, jutro – chyba, że przy....oli takim samym wichrem jak dzisiaj to nas pozamiata
AnanasQ szykuj grillca – bo wciągnąłbym taką kiełbachę z rusztu
Jakby co to ja będę po 18-tej leciał na zlota przez Zabrze, więc telefon do mnie masz
Mam nadzieje Panowie, że jutro frekwencjon dopisze

AnanasQ szykuj grillca – bo wciągnąłbym taką kiełbachę z rusztu

Jakby co to ja będę po 18-tej leciał na zlota przez Zabrze, więc telefon do mnie masz
Mam nadzieje Panowie, że jutro frekwencjon dopisze
no ja jestem ugotowany w robocie do 17 lub 18... to juz chyba zostane do 18 i spod urzedu dojde pod tesco... a co z grillem to sie zobaczy...
ktos mnie moze podrzuci pozniej na ZBIII albo sam se spacerek zrobie...
ktos mnie moze podrzuci pozniej na ZBIII albo sam se spacerek zrobie...
MATIZ M100 '00
AnanasQ – to zobaczymy na miejscu, najwyżej dzisiaj też zrobimy bez grillca albo pojedziemy na Zabrze na chwile.