Gdzie pracują Mazdowicze?
To teraz ja
Jestem na pierwszym roku kierunek Prawo pracy stałej narazie nie mam ale zaczynam się rozglądać
Jestem na pierwszym roku kierunek Prawo pracy stałej narazie nie mam ale zaczynam się rozglądać
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r
No i ja.
Chyba najwięcej z Was wszystkich kłamię w mojej pracy i robię to bezkarnie hehe.
Jestem meteorologiem i na dodatek trepem.
Pozdro.
Chyba najwięcej z Was wszystkich kłamię w mojej pracy i robię to bezkarnie hehe.
Jestem meteorologiem i na dodatek trepem.
Pozdro.
-
mbetke
A ja w przeciwieństwie do branży IT
jestem z wykształcenia architektem (Polibuda-Gliwice) i pracuję w stadtamcie w konserwacji zabytków, a po obiedzie robie projekty z firmami architektonicznymi i sam.
Pozdro
jestem z wykształcenia architektem (Polibuda-Gliwice) i pracuję w stadtamcie w konserwacji zabytków, a po obiedzie robie projekty z firmami architektonicznymi i sam.
Pozdro
323f BA [coś ma wspólnego z Porsche]
- Od: 30 sty 2005, 15:12
- Auto: 323F '97 BA Z5 full
A ja zawodowo i profesjonalnie ściemniam i przyjmuje zjebki. Fachowo to się nazywa referent administracyjny.
Rayen – twój AVATAR to tez madzia?? hehe
Rayen – twój AVATAR to tez madzia?? hehe
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Popsuję statystykę, nie jestem informatykiem
Branza filmowo telewizyjna, Pion produkcyjny. Ostatnio... od ośmiu lat zamieszany w jeden z czołowych seriali TVP. Inne mniejsze produkcje, jak czas pozwoli. Na marginesie – Achemenid jestesmy blisko, ale kurcze strasznie osamotnieni w statystyce.
- Od: 1 maja 2005, 17:06
- Auto: MAZDA 323F 1,8 : XII 1997
ee to ja grzebie pod ziemią hehe woda i kanalizacja 
A ja węsze i szukam..........jak pies.
Bo jestem gliną
Szkoda że nie robię w drogówce , wówczas zrobiłbym statystykę najszybciej jeżdzących mazd;;;..
hah............ale bycie smerfem też ma swoje zalety.

Bo jestem gliną

Szkoda że nie robię w drogówce , wówczas zrobiłbym statystykę najszybciej jeżdzących mazd;;;..

:–);–)
- Od: 6 sty 2005, 20:27
- Auto: mazda 626 GE 2.0i,1992r
Witam
Ja też jak kilku wcześniej pracuję w przez wszystkich ulubionej i powszechnie poważanej firmie telekomunikacyjnej.

Ja też jak kilku wcześniej pracuję w przez wszystkich ulubionej i powszechnie poważanej firmie telekomunikacyjnej.