No trzeba grac i sie zgrywac.Bez tego bedzie ciezko cos ugrac.Fajnie ze jest juz jakas ekipa.Teraz troche kondycji dorobic i jedziemy z kazdym
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
aaa i chcialem oficjalnie przeprosic za wyglupy z pilka pod koniec meczu

www.mazdaspeed.pl
Jurastkd napisał(a):a ja mam pytanko do Siwego: sa juz niebieskie podkladki?
Jurastkd napisał(a):No trzeba grac i sie zgrywac.Bez tego bedzie ciezko cos ugrac.Fajnie ze jest juz jakas ekipa.
Myjk napisał(a):Hm.. były jakieś? Ja slipki zmieniałem pod drzewem, to nie zauważyłem
gromaciek napisał(a):Najlepiej pisnij do niego na pw. Ewentualnie jak bedzie je mial a nie bedzie Cie na ktoryms wtorkowym spocie a ja bede to moge wziasc je dla Ciebie i na treningu badz na meczu Ci podrzucic usmiech
Mazd Max napisał(a):Teraz mnie nie będzie 2 tygodnie – urlopik na mazurach ale potem jestem do dyspozycji razem z Dojcze
Siw-y napisał(a):Gratuluje wyniku, widzę, że jest coraz lepiej
Jurastkd napisał(a):Siwy to postaram sie wpasc choc na chwile na spocik lub dam odpowiednie dyspozycje Mackowi houk!
Globy napisał(a):Zamówcie jakieś porządne, Klub stawia
Globy napisał(a):Zamówcie jakieś porządne, Klub stawia
Myjk napisał(a):Dlatego uważam, że lepiej zrobić dwie/trzy tańsze partie w zamian za jedną lepszą.
Lulu napisał(a):koszt koszulki to ~5-7 zł
koszt nadruku to ~250 netto (logo + numer) za 15 koszulek
razem ~400 zł
gromaciek napisał(a):Wow. Ale widze ze Globy podniosl poprzeczke. Pewnie ze lepsze by byly jakies porzadne. Jesli jest taka mozliwosc to pewnie ze tak
xlord napisał(a):Ojojoj! A pierwsza połowa tak dobrze szła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości