Paweł27 napisał(a):tródno
masz racje z tym pisaniem

www.mazdaspeed.pl
www.nto.pl napisał(a):Najszybszym posiadaczem mazdy okazał się Bogusław Szarajew ... Startując RX7
polkar napisał(a):Pawełku, od razu po pisowni poznałem, że to TyPamiętam. Civic zaliczył dacha z tego co mi sie przypomina...
Talib323f napisał(a):mirek123 zdjęcia super nawet nasza madzia się tam znalazła,![]()
moja żoneczka też zachwycona
lantis napisał(a):i krótki filmik dla tych co chcieli zobaczyć sobie przejazdy innych autek
lantis napisał(a):
... 19,17 s to czas przejazdu jaki zrobiłem od zapalenia się kontrolki do przejechania lini mety (bezy ze swoim 19,09 s jest nadal najszybszy) ... mam to uwiecznione na kamerze, zatem śmiało mogę powedzieć że mój czas był naj... z pośród F BA i chyba lepszy od Tomka z białej 323C z silnikiem 1,6![]()
edgar napisał(a):lantis napisał:
... 19,17 s to czas przejazdu jaki zrobiłem od zapalenia się kontrolki do przejechania lini mety (bezy ze swoim 19,09 s jest nadal najszybszy) ... mam to uwiecznione na kamerze, zatem śmiało mogę powedzieć że mój czas był naj... z pośród F BA i chyba lepszy od Tomka z białej 323C z silnikiem 1,6
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość