BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
mnie nie będzie. bawcie się dobrze.
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Michu i Piotr dzięki za minispota.
Pozdrowienia dla kierownika mx-3 ki V6 spotkanego pod botanikiem
,śledź wątek bydgoski i wpadaj na spoty.
lukaszXEDOS6 napisał(a):Michu i Piotr dzięki za minispota.
Thx. Pozdrawiam również.
Postaram się nie ominąć kolejnego spotu.
Pozdrawiam
yasko
yasko
Fiveopac napisał(a):yasko napisał(a):Thx. Pozdrawiam również.
Zapodaj w tym temacie fotki swojego bolidu cobys byl rozpoznawalny przez reszte watachy w miescie
Witam
Zdjęcia nie mam. Jak będzie ładna pogoda i będę miał czas to pstryknę fotkę.
Auto jest ciemno-zielone, na blachach WML.
Pozdrawiam
yasko
yasko
yasko chyba Cię widziałam wczoraj na Fordońskiej 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
yasko napisał(a):Fiveopac napisał(a):yasko napisał(a):Thx. Pozdrawiam również.
Zapodaj w tym temacie fotki swojego bolidu cobys byl rozpoznawalny przez reszte watachy w miescie
Witam
Zdjęcia nie mam. Jak będzie ładna pogoda i będę miał czas to pstryknę fotkę.
Auto jest ciemno-zielone, na blachach WML.
heheh Alcatel-Lucent? Mx-3 V6 WML?
Witam ponownie
W czwartek o 17 będzie spot coupe, aczkolwiek każde auto i właściciel mile widziani.
1. MX-3 na pewno bedzie, Ford Cougar też, może Fiat Coupe i 406 coupe. Na ile przedstawicieli Mazdy z Bydgoszczy mogę liczyć?
W czwartek o 17 będzie spot coupe, aczkolwiek każde auto i właściciel mile widziani.
1. MX-3 na pewno bedzie, Ford Cougar też, może Fiat Coupe i 406 coupe. Na ile przedstawicieli Mazdy z Bydgoszczy mogę liczyć?
Pozdrawiam
yasko
yasko
Jacol napisał(a):Ludziska, Meeting of Japaniese Toys 2 odbędzie się 8-9 sierpnia 2009, w Chełmnie (100km od Włocka) Wypad 2 dniowy, czysto rekracyjny. Pokoje w hotelu po około 50zł. Zapraszam wszystkie Japońskie Marki z Kuj-Pom.
Wpisujcie sie kto z MS będzie.
Pozdrawiam
jako że Jacuś wybył na wczasy, to wyręczę go i wkleję tu jego post z tematu Włocławek, jako że serdecznie zapraszamy wszystkich "japończyków" na wyżej wymieniony zlot, który odbędzie się ,tym razem, w moim mieście
lukaszXEDOS6 napisał(a):W Bydgoszczy robi się naprawdę kolorowo
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
no nie tylko zielono 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–