PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
toster01 Docent D w Lodzi ma takie.
Ale nie ten rozstaw wybrales, Ty masz 4x100
Lela no juz juz
Ale nie ten rozstaw wybrales, Ty masz 4x100
Lela no juz juz

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
strOOs napisał(a):Lela no juz juz
Będę śniła, może to pomorze ukoić moje cierpienie
toster01 napisał(a):A co myślicie o tym na naszego MX-a?http://moto.allegro.pl/item676710610_16 ... gp_fv.html
mi się troszkę inne podobają, już Ci rysowałam je. Może mało artystyczny rysunek ale śliczne na pewno by były i naszej malutkiej by się podobały
- Od: 14 cze 2009, 22:30
http://www.mazda.co.jp/philosophy/histo ... a/gallery/
Tu zapraszam po tapetki
A co do felg to tak to wygladau Docenta (slaba jakosc kompresji):

Tu zapraszam po tapetki
A co do felg to tak to wygladau Docenta (slaba jakosc kompresji):

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
Wporzo te alu
Zresztą jak cała madzia 323f moja była
Pozdro
Pozdro
- Od: 3 cze 2009, 20:17
- Auto: MAZDA MX-5 NA 1.6 115 KM 90 r.
Organizujcie cosik ale proszę nie na 25-26 lipca bo mam wesele, każdy inny weekend mi odpowiada
:D:D
Myślami przy ukochanej, czerwonej BG ;)
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
- Od: 22 lut 2009, 17:19
- Auto: Było ukochane BG i MX-3, jest rodzinne 626 ;)
toster01 napisał(a):No to w takim razie pierwszy weekend sierpnia może?
Jak najbardziej mi pasuje
Myślami przy ukochanej, czerwonej BG ;)
- Od: 22 lut 2009, 17:19
- Auto: Było ukochane BG i MX-3, jest rodzinne 626 ;)
Widzę rozkręcony niezły kociołek tutaj
Co do impresssssski też pomyślałem właśnie nad 1 wekhendem sierpnia, myślę, że to dobry termin;)
Marcin niestety nie objedziemy jutro miejscówki we dwóch, bo po pierwsze idę na drugą zmianę, a dlatego, że jednak wiozę mamę do szpitala, więc możemy pojechać oblukać miejsce w niedzielę, pojedziemy moim autkiem. Cały przyszły tydzień druga zmiana, więc na cokolwiek czasu będzie mało niestety.
Jeśli będą jakieś konkretne wiadomości i będziemy gotowi na podanie konkretów poinformujemy wszystkich zainteresowanych tu i oczywiście w kilku innych tematach regionalnych
Co do impresssssski też pomyślałem właśnie nad 1 wekhendem sierpnia, myślę, że to dobry termin;)
Marcin niestety nie objedziemy jutro miejscówki we dwóch, bo po pierwsze idę na drugą zmianę, a dlatego, że jednak wiozę mamę do szpitala, więc możemy pojechać oblukać miejsce w niedzielę, pojedziemy moim autkiem. Cały przyszły tydzień druga zmiana, więc na cokolwiek czasu będzie mało niestety.
Jeśli będą jakieś konkretne wiadomości i będziemy gotowi na podanie konkretów poinformujemy wszystkich zainteresowanych tu i oczywiście w kilku innych tematach regionalnych
THOR moze Wloclawek i Warszawa przyjada 
strOOs nie pogniewałbym się jakby i Bydgoszcz i Toruń się zjawili, ale na tą chwilę nie chcę krzyczeć, że już wszystko jest zaklepane. Pojedziemy z Marcinem, oblukamy co i jak, zbierzemy info do kupy i jazda po regionach z zaproszeniami
Edit: Jest jeszcze z najbliższych w miarę okolic Brodnica i Grudziądz
Edit: Jest jeszcze z najbliższych w miarę okolic Brodnica i Grudziądz
THOR ja i Kaina wpadniemy na pewno, możesz juz robić listę pewniaków 
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
waldez napisał(a):THOR ja i Kaina wpadniemy na pewno, możesz juz robić listę pewniaków
Podoba mi się Wasze podejście
To moze i ja sie zapisze
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Ten jak zwykle z tą audiomłócką
A nie sądzisz że byłoby to głupie, codziennie dojeżdżać z pola namiotowego 35km na imprezę i potem wracać? Ogólnie, to są pierwsze konkrety. Byliśmy dzisiaj i jest o.k. THOR może napisze coś więcej, bo ja nie bardzo mam czas w tej chwili.
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
hehe
bo chciałbym przy okazji poznać większą brać mazdową kiedy będę w waszych rejonach
tak czy siak mam nadzieje, ze bede mial taka mozliwosc choc na chwile zamienic kilka zdan
Z tego co sie orientuje, to Płock ma zostać najechany przez ogromna ilosc osob w tym terminie. Ludzie od lutego rezerwowali noclegi, teraz w promieniu 25km od Płocka znalezienie wolnych pokoi jest ultra trudne
a z tym dojeżdżaniem masz racje 

- Od: 13 cze 2008, 13:43
- Auto: MX-5
Michale kurcze, napisz cos, a nie trzymasz tylko dla siebie
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001