Nadawca:
Akar.Zaephyr
Temat: Wróciłem!
Panie i Panowie, melduję się z domu
O rany, od czego tu zacząć...
Może zacznę przede wszystkim od podziękowań. Z pewnością należą się
Lantisowi za dogadanie się Automobilklubem Opolskim i wynegocjowanie specjalnych specjałów dla Mazdowiczy. Nie wiem komu ale należą się podziękowania za pogodę, wedle wszelkich szamanów od niej miało padać a tu taka miła niespodzianka- ledwie raz pokropiło i to tak że nie poczułem. Extraśnie!
Chcę też podziękować:
–
umbesiegt – dzięki za wspólną podróż, miłe pogaduchy, motywy na A4 i ogólnie za całokształt, to był dopiero klimat

mam nadzieję że jeszcze kiedyś gdzieś wyskoczymy na jakiś zlot, ale już nie dam się skusić na jazdę szybszą niż normalnie jeżdżę, hehehe

;
–
ivo – jak zwykle, dzięki za świetny klimat wspólnych rozmów, jak zawsze gdy się zjawiasz czuję się jakby bratnia dusza była obok

Pozdrowienia dla Ciebie i małżonki

PS: Miałem zapytać o dach a mi się zapomniało absolutnie... No cóż, czasu jeszcze w sumie jest sporo więc przy następnej okazji nie omieszkam zapytać. Miło było zobaczyć twoją Madzię w stanie takim jak zwykle i do tego jeszcze z włożoną pracą własną. Pod tym kątem jesteś dla mnie przykładem, gdybym tylko mógł mieć jakieś miejsce do spokojnej pracy nad Miatką... Do zobaczenia na trasie

;
– do wszystkich których, jak zwykle, moja pamięć nie dała rady zapamiętać nicków – dziękuję, za rozmowy bo to właśnie Wasza obecność tworzyła klimat całej imprezy;
– pragnę także podziękować właścicielowi
RX-7 z Bytomia – przepraszam ale zapomniałem nicka... W każdym razie dziękuję za możliwość posiedzenia za kółkiem tego jakże rzadkiego cacka. Pewnie w życiu nie prędko trafi mi się okazja powtórzyć taki wyczyn stąd moje serdeczne podziękowania.
Fotek troszkę zrobiliśmy z bratem i tu zonk, nie ma w domu czytnika kart żeby to zgrać... Cóż, jak tylko będę go miał od razu wrzucę wszystko co mam, łącznie z kilkoma filmikami jeśli kogoś interesuje moja Miata

(
ivo – twoja piątka też się załapała

).
Jeszcze raz dziękuję wszystkim i obyśmy się spotkali ponownie