G-tech Warszawa
ravo napisał(a):albo przestac jechac po 100a ustawia sie go latwo, najwyzej przyklej w innym miejscu
ale te nóżki nie dotykają dokładnie do szyby w efekcie czego on się rusza :/
Dziś będziemy mierzyć Berlingo 1,6 HDi to pokombinuje z mocowaniem, żeby nóżki wszystkie do szyby dotykały
co ja poradzę że tylko takie spotykam, z B seriami nie stawałem jeszcze, vpower u mnie nic nie daje narazie koleś mi miał zrobić remap zapłonu a zrobił: "to co Ci pozmieniałem to była "throttle rate vs ECT", taka mapka co dolewa paliwa proporcjonalnie do tego jak energicznie nadepniesz na gaz by silnik nie zachłysnął się niemal czystym powietrzem" ale może niebawem zajdzie konieczność lania Vpowera naprawdę.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Szkoda, że w rowerze nie mam gniazda 12V 

Adaś napisał(a):Szkoda, że w rowerze nie mam gniazda 12V
dynamo
Gibsong napisał(a):i szyby
kask z szybką
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Spocik się odbył kto miał jakie czasy proszę wpisywać, niestety moja fura się przestraszyła rywalizacji i wracała do domu na holu :/ na 99% TPS padł, auto pali ale nie wzrastają obroty wraz z wciśnięciem gazu. Postaram się szybko naprawić.
Pamiętam czas Rikiego, 9,2x na 60. Szkoda że jednokrotny pomiar był.
Pamiętam czas Rikiego, 9,2x na 60. Szkoda że jednokrotny pomiar był.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Siw-y napisał(a):Gibsong napisał(a):kto miał jakie czasy proszę wpisywać
Ja przemilczę
To po co było się mierzyć w ogóle
Adaś napisał(a):To po co było się mierzyć w ogóle
Chciałem sprawdzić ile się pogorszyło bo słabsze osiągi czuć nawet w zwykłej jeździe, trzeba się do swapa szykować
0-96 wyszło 14 z groszami
1/4 mili 20,15