Dysuksja nad organizacją megaspota '05
OK, ostateczna data: 16 lipca (15-17), dzieki SimoneuS. Moi drodzy, lista zapisow i szczegoly wyboru noclegow zostana utworzone niedlugo w innym watku.
Globy napisał(a):OK, ostateczna data: 16 lipca (15-17), dzieki SimoneuS. Moi drodzy, lista zapisow i szczegoly wyboru noclegow zostana utworzone niedlugo w innym watku.
W ten weekend bedzie wolne lotnisko w BEDNARACH a co z DOMKAMI ? Czy w ten sam weekend DOMKI i LETNISKO nieb edzie zarezerwowane
Trzeba spasowac te dwie lokalizacje
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Bender napisał(a):karwa, jak 1-3 lipca to ja odpadam, 2 lipca mam wesele
Bender napisał(a):jak 16 to jade oby nie pozniej, bo znowu mam wesele
Grasz w kapeli na weselach?
Kurcze, ale fajowo.
- Od: 30 lis 2004, 01:43
- Auto: Mazda 323 BG GT 1.8 '91
Witam!!!
Sorry, że dopiero teraz odpisuje, ale dopiero wróciłem z wawy. Co do terminu – zadzwonie jutro i ustale czy jest wolny!!
Sprawa domków (dla par) – też jutro konkretnie ustale wszystko! Myślę, że nie powinno być problemu!! Ale...
Jutro napisze co ustaliłem, czy termin jest wolny, jak wygląda sprawa domków itp!!
Sorry, że dopiero teraz odpisuje, ale dopiero wróciłem z wawy. Co do terminu – zadzwonie jutro i ustale czy jest wolny!!
Sprawa domków (dla par) – też jutro konkretnie ustale wszystko! Myślę, że nie powinno być problemu!! Ale...
Po dzisiejszym spotkaniu na Pomorzu, z osób które na nim były (w sumie 11 autek) nikt nie zgłosił chęci uczestnictwa... Sorki 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Huano napisał(a):Po dzisiejszym spotkaniu na Pomorzu, z osób które na nim były (w sumie 11 autek) nikt nie zgłosił chęci uczestnictwa... Sorki
Uuuuu chlopaki co sie z Wami dzieje
indywidualny klub zakladacie ? Przeciez trzeba sie z wszystkimi raz w roku spotkac. Oj ja Was musze chyba zmusic hehe
mehehehe
ale kwas sie robi 

Noo chopaki (i nie tylko) 15,16,17 lipca jest wolny!! Więc szafa gra
Co do domków/pokoi dwu-osobowych – nie ma problema!!
W tej chwili najważniejszą kwestią jest to, że muszę jej podać jak najszybciej ilość osób!! Więc tutaj prośba o stworzenie najlepiej nowego wątku temu poświęconemu!!
Następna sprawa – kwestia $$ – trzeba będzie wpłacić późnniej jakąś zaliczkę, ale myślę, że o tym pogadamy jak już będzie wiadomo ile osób jedzie!
Teraz jeszcze dospraw organizacyjnych, o których mi się przypomniało:
– na terenie ośrodka można nabyć browar i alkohol w cenach "normalnych" – browar w cenie 3,50, wódeczka 0,5 – około 25 złych. Oczywiście można mieć własne zapasy
,
– mazdeczki będą stały w nocy za solidną bramą na parkingu, więc nie poznikają!,
– jedzonko jakie oni oferują (śniadania, obiadokolacje) – obiecano mi, że nie będe się musiał za to wstydzić!!,
– jest możliwość, dla tych którzy nie mogą być od piątku do niedzieli, że przyjadą w sobotę i wtedy rzecz jasna płacą 65 złych a nie 85!
Noo teraz to chyba wsio! Teraz wszystko w Waszych rękach!
Co do domków/pokoi dwu-osobowych – nie ma problema!!

Teraz jeszcze dospraw organizacyjnych, o których mi się przypomniało:
– na terenie ośrodka można nabyć browar i alkohol w cenach "normalnych" – browar w cenie 3,50, wódeczka 0,5 – około 25 złych. Oczywiście można mieć własne zapasy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
– mazdeczki będą stały w nocy za solidną bramą na parkingu, więc nie poznikają!,
– jedzonko jakie oni oferują (śniadania, obiadokolacje) – obiecano mi, że nie będe się musiał za to wstydzić!!,
– jest możliwość, dla tych którzy nie mogą być od piątku do niedzieli, że przyjadą w sobotę i wtedy rzecz jasna płacą 65 złych a nie 85!
Noo teraz to chyba wsio! Teraz wszystko w Waszych rękach!
Ostatnio edytowano 11 cze 2005, 11:49 przez MiHaŁ, łącznie edytowano 1 raz
Poproszę o nowy wątek najlepiej!
MiHaŁ napisał(a):rzecz jasna płacą 65 złych a nie 85
rozumiem że to 65 zł to za osobe za 2 dni (czyli jeden nocleg)
Proszę koordynatora o założenie nowego wątku z wszelkimi informacjami z pozostałych postów oraz o listę obecności potrzebną poźniej do zaliczkowania domków.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
Waluś – dokładnie!
Polecalbym zamontowac nowy dzial na FORUM (tak jak byla stworzony European Mazda Meeting 2005) zeby tam stworzyc osobna liste obecnosci oraz osobne regionalne wyjazdy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam