MegaSpot MazdaSpeed SOCHACZEW 22-23 sierpnia 2009 r.
Ale po co kogoś zmuszać ?
Retro napisał(a):Nie byłem bo zawsze takie zloty są dla tych, którzy mają status klubowicza a ja takowego nie posiadam

Retro napisał(a):takie zloty są dla tych, którzy mają status klubowicza
to ja Cie uswiadomie ze sie mylisz i przytocze cytat z pierwszej strony tego tematu
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Klub MazdaSpeed zaprasza wszystkich fanów, miłośników i użytkowników marki Mazda na MegaSpot 2009, który odbędzie się na lotnisku Sochaczew w dniach 22-23 sierpnia 2009r.
- Od: 16 wrz 2007, 20:55
- Auto: Mazda 6 GH
Retro napisał(a):Nie byłem bo zawsze takie zloty są dla tych, którzy mają status klubowicza a ja takowego nie posiadam
To se zrób
I nie ściemniaj proszę – był tylko jeden taki zlot.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Oj, po prostu zapraszamy, ale zrozumiemy, jeśli ktoś zdecyduje się na udział w innej imprezie 
Globy napisał(a):Oj, po prostu zapraszamy, ale zrozumiemy, jeśli ktoś zdecyduje się na udział w innej imprezie usmiech 2
No włacha
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Klub MazdaSpeed zaprasza wszystkich fanów, miłośników i użytkowników marki Mazda na MegaSpot 2009, który odbędzie się na lotnisku Sochaczew w dniach 22-23 sierpnia 2009r.
To samo było napisane w poprzednim temacie o zlocie a mimo tego był tylko dla klubowiczów
No anyway, oczywiście z chęcią bym się zjawił tyle, że już się na tamten zapisałem. Jeśli się coś zmieni to może jeszcz mi się uda załapać
Rotary Inside
http://www.rxklub.pl
Retro napisał(a):To samo było napisane w poprzednim temacie o zlocie a mimo tego był tylko dla klubowiczów
na wiosennym bylo wyraznie zaznaczone ze zlot tylko dla klubowiczow ale na letnim tak nie jest ale skoro twierdzisz ze...
Retro napisał(a):już się na tamten zapisałem
to milej zabawy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PS. zebys tylko potem nie mial znowu zalu ze jesienny,zimowy czy znowu wiosenny tez bedzie tylko dla klubowiczow
- Od: 16 wrz 2007, 20:55
- Auto: Mazda 6 GH
Retro napisał(a):To samo było napisane w poprzednim temacie o zlocie a mimo tego był tylko dla klubowiczów
Na Mega napewno nie było, z resztą jak i tak nie chcesz przyjeżdżac to po co ta dyskusja??
Z resztą: chętny szuka sposobu, niechętny szuka powodu – to chyba wszystko wyjaśnia
Trusted computing – Yes or No?
bodi napisał(a):Retro napisał(a):To samo było napisane w poprzednim temacie o zlocie a mimo tego był tylko dla klubowiczów
na wiosennym bylo wyraznie zaznaczone ze zlot tylko dla klubowiczow ale na letnim tak nie jest ale skoro twierdzisz ze...
No nie będę się kłucił bo nie mogę znaleść tamtego tematu ale na samej górze było wyraźnie napisane:
Klub MazdaSpeed zaprasza wszystkich miłośników aut marki Mazda na spotkanie
Co z lekka odbiegało od prawdy.
Oczywiście nie mam do nikogo o to pretensji, żeby było jasne
Zarząd wyjaśniał i przepraszał, że nie starczyło miejsc dla wszystkich, dla mnie ok
bodi napisał(a):Retro napisał(a):już się na tamten zapisałem
to milej zabawy
PS. zebys tylko potem nie mial znowu zalu ze jesienny,zimowy czy znowu wiosenny tez bedzie tylko dla klubowiczow
Ale ja nie mam żalu tylko tak się zastanawiam skąd ta zbierzność dat ;/
I nie jestem niechętny tylko jak już wyżej napisałem, wcześniej zapisałem się na Track Day. Jak nie wypali (na razie dość mało osób się zapisało) to chętnie wpadnę do Sochaczewa o ile będzie jeszcze taka możliwość
Rotary Inside
takie małe pytanko, bo nie wiem czy dobrze liczę
planuje przyjechać na zlocik z os. tow. i tera tak.. jestem forumowiczem więc płacę za wjazd 50zł.. a teraz gdybym chciał brać udział powiedzmy w konkursie car audio i najładniej stuningowany samochód (może też 1/4 ale nie wiem czy auto będzie na tyle sprawne do tego czasu) to muszę płacić dodatkowo 75zł? rozumiem opłatę za kursy, ew 1/4 (sprzęt).. ale czy ta opłata nie powinna być trochę zróżnicowana? idźmy dalej.. nocleg dla dwóch osób na polu namiotowym –> 2x35zł..
w sumie: wjazd + 2 konkurencje + nocleg dla dwóch osób = 195zł?
jeśli gdzieś się pomyliłem lub coś przekręciłem to mnie poprawcie ale tak to zrozumiałem
planuje przyjechać na zlocik z os. tow. i tera tak.. jestem forumowiczem więc płacę za wjazd 50zł.. a teraz gdybym chciał brać udział powiedzmy w konkursie car audio i najładniej stuningowany samochód (może też 1/4 ale nie wiem czy auto będzie na tyle sprawne do tego czasu) to muszę płacić dodatkowo 75zł? rozumiem opłatę za kursy, ew 1/4 (sprzęt).. ale czy ta opłata nie powinna być trochę zróżnicowana? idźmy dalej.. nocleg dla dwóch osób na polu namiotowym –> 2x35zł..
w sumie: wjazd + 2 konkurencje + nocleg dla dwóch osób = 195zł?
jeśli gdzieś się pomyliłem lub coś przekręciłem to mnie poprawcie ale tak to zrozumiałem
- Od: 19 lis 2007, 12:35
- Auto: była: Mazda 323f BG '92
jest: Misttubishi Galant 2.5 V6 '98