Virtual Tuning
jacobs napisał(a):4ws
Trochę poprawiłem. Przy przymierzaniu felg kąty zdjęć muszą się zgadzać bo albo wychodzi wózek widłowy (auto na wprost, felga pod kątem – j.w. ) albo z felg się robią kołpaki (sytuacja odwrotna, felgi się spłaszczają).
Polecam MazdaParts.pl – części mazda
- Od: 14 lut 2005, 11:52
chemical napisał(a):Trochę poprawiłem. Przy przymierzaniu felg kąty zdjęć muszą się zgadzać bo albo wychodzi wózek widłowy (auto na wprost, felga pod kątem – j.w. ) albo z felg się robią kołpaki (sytuacja odwrotna, felgi się spłaszczają).
Dzięki za wyjaśnienie
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Sorki za głupia uwage ale jak dodasz jakies kolory albo naklejki to dupa jestes :/. Jedynie jakies felgi 17 albo 18 " załozysz z ładna szprycha i bedzie zaje...... I jedynie w 30 albo 40% mozesz szyby tylne przydymic i tez bedzie slicznie a reszt zostaw ...
Pozdrawiam . Zazdrosze pieknego auta... Spróbuj zrobic cos wiecej z tym autem to ci pupę skopie ...
Pozdrawiam Posiadaczy Mazd yooooouuuuu 
- Od: 12 cze 2006, 13:41
- Auto: Mazda 626 GD 4WD 2,2 i B+G
mam do was mega prośbę,
może ktoś wziąść zwykłą zieloną brzydką mazde,
i zrobić czarną maske, czarny dach, i szyby przyciemnione?
czy taka ,mazda z dołu zielona z góry czarna by fajnie wyglądała?
bo bede myslal czy robic cos takiego czy wogule przemalować, bo tego zielonego koloru nie moge znieść
może ktoś wziąść zwykłą zieloną brzydką mazde,
i zrobić czarną maske, czarny dach, i szyby przyciemnione?
czy taka ,mazda z dołu zielona z góry czarna by fajnie wyglądała?
bo bede myslal czy robic cos takiego czy wogule przemalować, bo tego zielonego koloru nie moge znieść
Została sama mazda żony i bmw.
Nissana z avatara już nie mam ale zostawiłem sobie avatara jako pamiątkę starych dobrych czasów.
Nissana z avatara już nie mam ale zostawiłem sobie avatara jako pamiątkę starych dobrych czasów.
- Od: 13 lis 2008, 09:30
- Auto: bmw 323 e46
Panowie (ew panie jezeli tu zagladaja) potrzebuje w miare duze zdjecia (1200x1024 lub wieksze) Mazdy 323 w sedanie (od biedy moze byc hatchback
) BD lub BF. W necie kiepsko jezeli chodzi o ten model z dobrymi zdjeciami dlatego zwracam sie do was i waszych zasobow dyskowych. Z gory dzieki
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
chemical napisał(a):jarekrk napisał(a):może ktoś wziąść zwykłą zieloną brzydką mazde (...)
dzieki wielkie:)
Została sama mazda żony i bmw.
- Od: 13 lis 2008, 09:30
- Auto: bmw 323 e46
Mako napisał(a):Panowie (ew panie jezeli tu zagladaja) potrzebuje w miare duze zdjecia (1200x1024 lub wieksze) Mazdy 323 w sedanie (od biedy moze byc hatchback) BD lub BF. W necie kiepsko jezeli chodzi o ten model z dobrymi zdjeciami dlatego zwracam sie do was i waszych zasobow dyskowych. Z gory dzieki
http://images.google.pl/images?imgsz=hu ... w&aq=f&oq=
a tu szukał ?
Mam prośbę: mógłby mi ktoś wrzucić fele na tą skodę?
Chciałbym takie:
Ale jeśli profil zdęcia nie bedzie pasował to proszę o te:
Z góry dzięki
:)

Chciałbym takie:

Ale jeśli profil zdęcia nie bedzie pasował to proszę o te:

Z góry dzięki
- Od: 15 sty 2009, 19:39
- Auto: Chrysler V6
Radex84 jakbym nie szukal to bym nie pytal, te zdjecia w ogole mi sie nie podobaja wiec zapytalem czy ma moze ktos jakies ciekawsze ujecia interesujacych mnie mazd, ale i tak dzieki za odpowiedz na mojego posta
.

Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
oo dzięki
:D
jak na mnie to takie pasują najlepiej: