WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
To proponuję, albo niech będzie że zarządzam Wileńską
Żeby nie było tak jak ostatnio – zmiana tematu we wtorek.
Co do grilla nad Zegrzem – powinszować Maćkowi pomysłu i realizacji. Nie byłam, bo miałam rodzinne spotkanie. W związku z tym nie mi oceniać realizację, ale skoro nie było mowy o gwarantowanym miejscu, tylko o wspólnym wypadzie to wydaje mi się, że pretensje co do wyboru miejsca są nie uzasadnione. Zaś teksty o brudzeniu opon są nie na miejscu, przynajmniej nie wśród poważnych ludzi.
Jeżeli macie zamiar kontynuować ten spór, to zapraszam na PW, co by atmosfery w temacie nie psuć
Co do grilla nad Zegrzem – powinszować Maćkowi pomysłu i realizacji. Nie byłam, bo miałam rodzinne spotkanie. W związku z tym nie mi oceniać realizację, ale skoro nie było mowy o gwarantowanym miejscu, tylko o wspólnym wypadzie to wydaje mi się, że pretensje co do wyboru miejsca są nie uzasadnione. Zaś teksty o brudzeniu opon są nie na miejscu, przynajmniej nie wśród poważnych ludzi.
Jeżeli macie zamiar kontynuować ten spór, to zapraszam na PW, co by atmosfery w temacie nie psuć

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
pinky napisał(a):Krzychu, mi tutaj jakimś zwierzątkiem podjeżdża:

pierwotniak z rodzaju zaliczanego do typu orzęsków, charakteryzujący się wydłużonym ciałem o asymetrycznym kształcie.
Pantofelek żyje w wodach słodkich, dwa jądra kierują pracą jego organizmu, wodniczka pokarmowa służy do trawienia a wodniczka tętniąca do usówania produktów zbędnych.
CezaR83 napisał(a):Karol to nie zwierz, tylko:
pierwotniak z rodzaju zaliczanego do typu orzęsków, charakteryzujący się wydłużonym ciałem o asymetrycznym kształcie.
Pantofelek żyje w wodach słodkich, dwa jądra kierują pracą jego organizmu, wodniczka pokarmowa służy do trawienia a wodniczka tętniąca do usówania produktów zbędnych
buehheeh.....

Krzychu, mi tutaj jakimś zwierzątkiem podjeżdża
jeszcze daleko do tego
ostatnio sam byłem i co?
malutka napisał(a):CezaR83 napisał:
dwa jądra kierują pracą jego organizmu
musiała najważniejsze znaleźć
Szkoda ze nie dalem rady w niedziele bo widze ze musialo byc bardzo zabawnie:D.Jutro sie zjawie na wileniaku.Który poziom
???
Loud Pipes Save Lives
- Od: 26 maja 2009, 15:47
- Auto: 323C Z5-DE
malutka napisał(a):Jeżeli macie zamiar kontynuować ten spór, to zapraszam na PW, co by atmosfery w temacie nie psuć
Ja nie zamierzam kontynuowac sporu. Napisalem tej jakze doroslej i powazniej osobie
Skomentowalem tylko to do czego ma pretensje.
Koniec tematu
-
Szalotka
malutka napisał(a):To proponuję, albo niech będzie że zarządzam WileńskąŻeby nie było tak jak ostatnio – zmiana tematu we wtorek.
niestety pracuej powodzonka i milego spota
malutka napisał(a):Co do grilla nad Zegrzem – powinszować Maćkowi pomysłu i realizacji. Nie byłam, bo miałam rodzinne spotkanie. W związku z tym nie mi oceniać realizację, ale skoro nie było mowy o gwarantowanym miejscu, tylko o wspólnym wypadzie to wydaje mi się, że pretensje co do wyboru miejsca są nie uzasadnione. Zaś teksty o brudzeniu opon są nie na miejscu, przynajmniej nie wśród poważnych ludzi.
nie ma problemu, ja nie obrazam ludzi w przeciwienstwie do naszego kolegi, nie mam zamiaru komentowac jego ironii na publicznym forum... poszlo pw.. Pozdro !
-
beso
pinky napisał(a):Jarek-Siwy usłyszysz
Loud Pipes Save Lives
Gibsong napisał(a):Raczej zobaczymy niebieski dym
HEHE
Ostatnio edytowano 22 cze 2009, 18:54 przez Jarek-Siwy, łącznie edytowano 1 raz
Loud Pipes Save Lives