Mazda 323C BA Z5 96r.
Devo_Y, Adamos dzięki
Adamos planuję -40, co wybiorę to jeszcze nie wiem, w zależności od kasy. Myślałem o JAMEXACH, szczególnie dlatego, że cenowo korzystnie wychodzą, a i widzę, że są całkiem przyzwoitym towarem. Póki nie ma kasy narazie to jeszcze poczytam i zdecyduję
Adamos planuję -40, co wybiorę to jeszcze nie wiem, w zależności od kasy. Myślałem o JAMEXACH, szczególnie dlatego, że cenowo korzystnie wychodzą, a i widzę, że są całkiem przyzwoitym towarem. Póki nie ma kasy narazie to jeszcze poczytam i zdecyduję
luki88 napisał(a):teraz tylko w podpisie zmeiń fotki
Zmienię jak już pójdzie na dół
THOR napisał(a):luki88 napisał(a):teraz tylko w podpisie zmeiń fotki
Zmienię jak już pójdzie na dół
na potrzeby fotek weż kilku kolegów i wpakuj ich do auta – najlepiej takich mojej postury i beda super fotosy
- Od: 7 sie 2008, 11:39
- Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG
Pożyjemy zobaczymy, jeśli będzie mnie stać na nowe będą nowe 
Się zaryzykuje, napewno w maju nic z tego nie będzie, prawdopodobnie w czerwcu dopiero będę zakładał, więc jest czas na myślenie 
U mnie siadła od razu ( tak, ze zahaczylem o prog zjezdzajac z podnosnika u mechanika
) na sprezynach od Fki, czytalem ze na Jamexie przod siada pozniej i generalnie auto dluzej sie układa na sprężynach.

Będąc dzisiaj na Festiwalu motoryzacji w Bydgoszczy skorzystałem z okazji i sprawdziłem jak sprawuje się serduszko madzi. Jeżeli pomiar jest faktycznie prawdziwy to pozostaje mi się tylko cieszyć
A oto on:

A oto on:

Ostatnio edytowano 20 cze 2009, 21:25 przez THOR, łącznie edytowano 1 raz
Bartg napisał(a):Wow i moc i moment sporo ponad serie, trzeba potwierdzic wynikiem na 1/4 na zlocie
Te wow jest w tym wszystkim najlepsze, najlepiej odzwierciedla moje zdziwienie jak zobaczyłem wynik, a co do 1/4 myślę, że się skuszę
THOR napisał(a): muszę tylko zrobić coś z biegami, bo trochę za ciężko chodzą
A nie mówiłem, powinienes wiedziec co i jak
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Artur podjadę na pewno do kogoś, żeby dokładnie obejrzał i będzie się działać 
Michał, tak naprawde to mozesz zrobic to sam, tylko potrzeba jest jakis najazd/kanał i do roboty
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
W sumie racja, coś się pomyśli 
lukaszXEDOS6 napisał(a):widziałem dzisiaj na żywca
oj, zadbana ta sztuka
Dzięki
Bardzo zadbane auto, pozytywne mody i fajny kolorek
.Czekam na zdjęciówki z gleby
.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04