MegaSpot MazdaSpeed SOCHACZEW 22-23 sierpnia 2009 r.
patrz, a ja myślałem, że każdy bioracy udział w tej konkurencji dostanie specjalne zaświadczenie od prezydenta RP, że brał udział w konkursie picia piwa upoważniające go do prowadzenia pod wpływem alkoholu.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):patrz, a ja myślałem, że każdy bioracy udział w tej konkurencji dostanie specjalne zaświadczenie od prezydenta RP, że brał udział w konkursie picia piwa upoważniające go do prowadzenia pod wpływem alkoholu.

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Bimbak napisał(a):patrz, a ja myślałem, że każdy bioracy udział w tej konkurencji dostanie specjalne zaświadczenie od prezydenta RP, że brał udział w konkursie picia piwa upoważniające go do prowadzenia pod wpływem alkoholu.
Ja już zaczynam drukowanie zaświadczeń... a co....
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
no to sie zapisałem:Pkto sie cieszy
??

- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
Wstępnie się zapisałem
ale może mi wypaść kawalerski w tym czasie – więc tak 50/50 będę 
Pozdrawiam,
Piotrek (Gryzoon)

Baza Aut od nieuczciwych sprzedawców – zapraszam do wpisywania takich aut :)
Rozkodowywanie numerów VIN Kupujesz auto? SPRAWDŹ VIN
Piotrek (Gryzoon)

Baza Aut od nieuczciwych sprzedawców – zapraszam do wpisywania takich aut :)
Rozkodowywanie numerów VIN Kupujesz auto? SPRAWDŹ VIN
- Od: 30 paź 2006, 12:35
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 DI Turbo
gryzoon napisał(a):ale może mi wypaść kawalerski w tym czasie – więc tak 50/50 będę usmiech
obiecuję,że kawalerskiego na wcieczornej impresce do końca życia nie zapomnisz
Zapisany
Mam nadzieję że do tego czasu auto będzie gotowe, a jak nie to przyjadę czymś innym lub zabiorę się z młodym.
Takie małe pytanko: OS będzie tylko na asfalcie czy łączony z szutrem?
Mam nadzieję że do tego czasu auto będzie gotowe, a jak nie to przyjadę czymś innym lub zabiorę się z młodym.
Takie małe pytanko: OS będzie tylko na asfalcie czy łączony z szutrem?
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
nie wiem czy uda mi się żonkę przekonać bo ja z Krakowa, ale może z Tomaszowa Maz. byśmy większą ekipą wyjechali w sobotę rano? bo ja tez Tomaszowiak 
mieszany 5,3l /100km – i więcej nie chce :)
- Od: 25 mar 2007, 01:14
- Auto: Mazda 323 S 1.7d '93 BG
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
mariusz_sti napisał(a):21 i 22 idę na wesela, więc nawet kicha ze zlotu
mariusz_sti, powiedz gdzie mam zadzwonić to załatwimy przełożenie wesela
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
takie male pytanko...
jezeli sie teraz zapisze na zlot a ze mna pojada jeszcze dwie osoby to pozniej ich mam zglosic
chodzi o nocleg
tak przy okazji to patrze ze lista krotka jest i sie zastanawiam gdzie sie podziali Ci co sie tak urzalali przed zlotem wiosennym ze nie moga jechac![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jezeli sie teraz zapisze na zlot a ze mna pojada jeszcze dwie osoby to pozniej ich mam zglosic
tak przy okazji to patrze ze lista krotka jest i sie zastanawiam gdzie sie podziali Ci co sie tak urzalali przed zlotem wiosennym ze nie moga jechac
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 16 wrz 2007, 20:55
- Auto: Mazda 6 GH
bodi napisał(a):takie male pytanko...
jezeli sie teraz zapisze na zlot a ze mna pojada jeszcze dwie osoby to pozniej ich mam zglosicchodzi o nocleg
![]()
tak przy okazji to patrze ze lista krotka jest i sie zastanawiam gdzie sie podziali Ci co sie tak urzalali przed zlotem wiosennym ze nie moga jechac
Bodi jestem ^^ I jadę
Mazda 323 (BG) 1.3 8V 91r. – Jedyna Tak Wyjątkowa :)
III Miejsce @ (19.782) – Mega Zlot Sochaczew na 1/4 mili w Klasie A
III Miejsce @ (19.782) – Mega Zlot Sochaczew na 1/4 mili w Klasie A
bodi napisał(a):na zlot a ze mna pojada jeszcze dwie osoby to pozniej ich mam zglosic chodzi o nocleg
pytałam o to samo brii
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Mam jeszcze pytanie do organizatora... Czy była powiadomiona/zaproszona jakaś osoba z MMPOLu o terminie zlotu i czy w związku z tym można liczyć na jakis miły akcent od nich?
no i ja sie zapisałem , mam nadzieje ze nic mi nie pokrzyżuje planow i przyjadę na zlot
-
Pyton162
CezaR83 – nikogo z MMP nie zapraszałem – nie kontaktuję się z nimi – pytaj Prezesa.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.