Kogo widziałem / widziałam
A ja dzisiaj widziałem w Lublinie Augusta626, hmm w zasadzie to on mnie wyczaił, bo jechał jakimś dostawczakiem
Pozdrawiam 

A Ja widziałem dzisiaj Krasnala ( u mnie w warsztacie ) przyjechał na weryfikację nowym nabytkiem .
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):nowym nabytkiem
że co prosze
Hehe, wiedziałem ze ktoś się zapytaWaluś napisał(a):że co prosze

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
aaa no to mi kamień z serca
:P
Jaksa napisał(a):Tak jak tydzien temu ok 14,15 widziałem czarną Mx-6 FS w okolicach Centrum Handlowego Szembeka ( to zapewne Tatian ) oraz złotego Cronosa zaparkowanego przy ul. Zamienieckiej. Pozdrawiam właścicieli.
Jeden z nich także Cię pozdrawia. Niestety nie widziałem Ciebie – a szkoda, gdyż mógłym osobiscie próbować przeprosić Cię za niesłowność sprzed kilku miesięcy. Tak wyszło, ze nie mogłem przybyć – wizyty nie odwołałem – a później już niezręcznie było się odezwac.
W większości przypadków jestem facetem na którym można polegać. Tym razem nawaliłem z kretesem. Przepraszam.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Dzisiaj Dżaksa mnie wykukał na zjeździe z wału w Fieldorfa.
Przywitalim i pajechał
Jarku, jak znajdujesz nowe obucie mojej miazgi?
Przywitalim i pajechał
Jarku, jak znajdujesz nowe obucie mojej miazgi?
Widziałem juz kolegę 2 razy w tym samym miejscutatian napisał(a):Niestety nie widziałem Ciebie – a szkoda, gdyż mógłym osobiscie próbować przeprosić Cię za niesłowność sprzed kilku miesięcy.

Tak było , jechałem do Międzylesia odprowadzić furkę klientowi po przeglądzie .......Kruk11 napisał(a):Dzisiaj Dżaksa mnie wykukał na zjeździe z wału w Fieldorfa.
No właśnie , jakaś inna teraz jestKruk11 napisał(a):Jarku, jak znajdujesz nowe obucie mojej miazgi
Ostatnio widuję coraz więcej Madzi w Bydgoszczy. Niedawno dwie 323 F BA srebrniutkie...jedną czerwoną jak moja, jedną bordowy metalik i nbiebieską. Prócz tego namierzyłem srebrnego MX 3. Teraz pozostał czas na zaaplikowanie im ulotek 
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Dziś właśnie wracając z działki mijałem bardzo spokojnie jadącego Piotrusia MX 6 KL...
...pomachaliśmy sobie i troszkę przyspieszyłem.....hihi.
Ostatnio edytowano 26 cze 2005, 18:03 przez farciarz, łącznie edytowano 1 raz
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Pierwszy raz w swojej karierze wpisuje się w tym wątku ale mam nadzieje, że nie ostatni.
Dzisiaj mijałem po drodze z Częstochowy do Kłobucka czarną Mazde 323BG jakąś chyba mocniejszą wersje (ale pewności nie mam) oraz na tej samej trasie czerwoną MX-3 na oryginalnych felgach Enkei. Pozdrawiam serdecznie obu właścicieli.
Dzisiaj mijałem po drodze z Częstochowy do Kłobucka czarną Mazde 323BG jakąś chyba mocniejszą wersje (ale pewności nie mam) oraz na tej samej trasie czerwoną MX-3 na oryginalnych felgach Enkei. Pozdrawiam serdecznie obu właścicieli.
MAZDA ... To jest naprawdę ważne.
- Od: 20 sie 2004, 08:40
- Auto: 323F & 350Z
A ja byłem w piątek pół dnia w Warszawie i widziałem ... nikogo nie widziałem