PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
toster01 to niech zrobi wyjątek dla dobra sprawy i postara się jednak na niedzielę zrobić 
Byłem u niego po papiery od autka, bo załatwiałem dziś akcyzę i takie tam i powiedział, że jest szansa, więc pozostaje mieć nadzieję 

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
No i udało mu się zrobić, dobry chłopak
W takim razie widzimy się w niedzielę, w sumie możesz na obie madzie przyjechać, czyli małżonka też
, frekwencję podbije 
Spoko, zobaczymy jak to wyjdzie, mówiła, że chce jechać, ale jeszcze się może coś zmienić (jak to z żoną
). Wszystkiego mi nie zrobił, bo mam nadal niesprawny klakson, ale powiedział, że z tym to w ch... jeb... i trzeba się na inny termin umówić. Najważniejsze, że mam światła i nie mam zwarcia. Pozdrówki
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
toster01 napisał(a):Spoko, zobaczymy jak to wyjdzie, mówiła, że chce jechać, ale jeszcze się może coś zmienić (jak to z żoną).
Postaraj się, żeby nic się nie zmieniło
Zrobię co w mojej mocy
Za siebie mogę ręczyć, ale na kobietrona
, to ja zbyt wielkiego wpływu nie mam. I jak się Włocławek zapowiedział?

Jak narazie artro219 wyraził chęć, ale jeszcze nie potwierdził, czy na pewno.
A co z Płockiem? Wiadomo już kto będzie? Ty jesteś moderatorem naszego topicu? Jak coś, to dopisz mnie do grona pewniaków. Zapisałem się dziś do klubu, ale czekam na odpowiedź admina i deklaruje się już jako stały bywalec. Narka
Może Maciek da radę, a tak poza tym nikt się nie zgłosił jeszcze :/
Ja bede ale o ktorej i gdzie
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
artro219 napisał(a):Ja bede ale o ktorej i gdzie

Moze jakos trafie 
Trafisz bez problemu, z mostu będziesz widział amfiteatr pod Wzgórzem Zamkowym, zaraz za mostem w lewo, potem znów w lewo na dół do mostu i przy moście w prawo i dajesz cały czas prosto
Edit:
Oczywiście mam na myśli stary most
Edit:
Oczywiście mam na myśli stary most
Spoko, dam rade
Małżonka się jednak określiła, że jeśli nie będzie żadnych kobiet poza nią, to nie jedzie, bo się wynudzi. I co teraz? Są jakieś Panie?
Będą – Madzie 
Również miło było Ciebie poznać, mam nadzieję, że zagościsz na długo
Dzięki za spocik, moim zdaniem bardzo udany, wielkie podziękowania za przyjazd należą się Arturowi z towarzyszką
. Wielkie dzięki Artur za przyjazd, naprawdę się cieszę, że mogłem Was zobaczyć na ziemi płockiej
Mam nadzieję, że się Wam podobało. Marcin Tobie też dzięki
Fotki niedługo wrzucę.

Fotki niedługo wrzucę.
W takim razie czas na foty
Kiedy byliśmy już na Tumach dostałem cynk, że jadą do nas koledzy z klubu Hondy, więc trzeba było zrobić spacerek na dół. Za to im dzięki
Po krótkim spotkanku powrót na Tumy.

Kiedy byliśmy już na Tumach dostałem cynk, że jadą do nas koledzy z klubu Hondy, więc trzeba było zrobić spacerek na dół. Za to im dzięki

Po krótkim spotkanku powrót na Tumy.