Myslalem ze mam ukl wydechowy ok, tymczasem moja madzia zaczyna ostatnio coraz ladniej gadac
Czy ktos moze polecic cos sprawdzonego??
pozdrowienia
www.mazdaspeed.pl
Fabryke Asmet mam 50 km od Gdanska. 

Piotr Wozniak napisał(a):czesc,
A te Lorbi to sa sportowe tlumiki w znaczeniu glosne? Bo mi by zalezalo zeby glowa nie byla kwadratowa po pol godz. jazdy
Aha i jeszcze jedno- czy dwustronnie aluminiowana blacha tlumika + rury z nierdzewki Asmetu sa gorsze od Lorbi? To chyba tez wytrzyma niezle skoro daja 2 lata gwarancji?
pozdrowienia

Piotr Wozniak napisał(a):A te Lorbi to sa sportowe tlumiki w znaczeniu glosne?
Mumin napisał(a):Też się zaintersowałem tą ofertą Lorbi, ale to przede wszystkim ogromne koszta. Sam tłumik 300zł, a do tego trzeba dokupić rury, sztukować to

Piotr Wozniak napisał(a):Jesli chodzi o Lorbi to gdzie je mozna kupic? Maja jakis sklep internetowy? Znasz cos? I jeszcze jedno, co to jest ta wkladka wyciszajaca i jak sie ja zaklada/zdejmuje?

!! ) cena ok 140zl w detalu (roczna gwarancja). Jak macie jakies pytania dotyczace tlumikow to z checia odpowiem 

w1lko napisał(a):koncowy tłumik do MX3 to nr asmetu 11.027, sa to bardzo dobre tłumiki. Trosze drogawe ale dobre ;–) Moza go rowniez zastapic tanszym zamiennikiem z ofertu Ostrowa, nr katalogowy to 12.02 ALU (ale jak ostrow to tylko ALUMINIOWANY) cena ok 140zl w detalu (roczna gwarancja)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości