Tutaj się witamy

-
gucio0973
Witam posiadaczy najpiekniejszego samochodu jaki jezdzi po ziemi
a szczegolnie tych z Krakowa 
-
parviz
Straszna ta Twoja ziemia w takim razie
Ale witamy, witamy 
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Siema, witam wszystkich urzytkowników mazdy. Mam bratniego Forda Probe GT '92 , mam nadzieje że znajde tu wiele ciekawych tematów które pomogą mi w ewentualnych naprawach bądź ulepszaniu Probka 
-
wojtas89
Witam, wasze forum przeglądam już od pewnego czasu w wolnych chwilach. Obecnie jeżdżę Mitsu Carisma i poszukujemy powoli drugiego autka i właśnie znalazłem wasze forum:P Mam nadzieję że dzięki waszej pomocy coś mi się uda dowiedzieć o tym samochodzie.
- Od: 1 cze 2009, 14:28
- Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Witam wszystkich
Forum znalazlem poprzez google wpisujac poprostu "mazda forum"
Przegladalem je codziennie az wkoncu przyszla pora sie zarejestrowac. Nastepnym krokiem bedzie zapewne zlozenie swojej kandydatury na czlonka klubu
Jezdze mazda 323f 1.5 16V z konca 96r (pierwsza rejestracja 97;p). Mam nadzieje ze forum bardzo mi sie przysluzy i pozostane tu na dlugo. Na koniec dodam iz pochodze z regionu Warmińsko-Mazurskiego 
- Od: 26 maja 2009, 23:58
- Auto: Mazda 323F (BA) 1.5 16V
Witam wszystkich. Forum znalazlem oczwisciw dzieki google
Zasadniczo jestem nissano-maniakiem, mialem Primere, Micre teraz mam Almere i...... wstyd sie przyznac ale peugeota 206 SW
. Mam zamiar go sprzedac i wrocic do japonskich konstrukcji. Niestety Nissan polaczl sie z Renaultem wiec pora na zmiane marki. Wybralem Mazde lecz tak do konca ciagle sie waham . Pochodze z rejonu gdzie tablice rejestracyjne maja literki PMI 

-
alilee
Witam Wszystkich szczęśliwych posiadaczy Mazdy, wstąpiłem do tego zacnego grona 2 tygodnie temu;–) mam nadzieje, że w razie potrzeby znajdę tu pomoc ale równie chętnie pomogę. Pozdrawiam Wszystkich
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
Chciałbym się przywitać... posiadaczem Madzi jestem od paru dni ale marzyłem o niej 2 lata, więc spełniłem swoje marzenie...
Witam serdecznie wszystkich Mazdowiczów:P
-
puzel66
Witam wszystkich!
Caly czas jezdze jeszcze moja stara dobra Hondzia, ale mam nadzieje niebawem przesiasc sie do Mazdy 6 (zapewne 2.0 D) jak tylko znajde te jedyna! :–)
Na razie czytam czytam czytam... i pozdrawiam!
Jacek
Poznań/Rokietnica
Caly czas jezdze jeszcze moja stara dobra Hondzia, ale mam nadzieje niebawem przesiasc sie do Mazdy 6 (zapewne 2.0 D) jak tylko znajde te jedyna! :–)
Na razie czytam czytam czytam... i pozdrawiam!
Jacek
Poznań/Rokietnica
-
wincek
No to ja też się oficjalnie przywitam.
Od ponad tygodnia jeżdżę Mazdą 3. Mam nadzieję, że moja przygoda z forum będzie trwała jak najdłużej, a może i postaram się o członkostwo w klubie... kto wie. Na razie, podobnie jak większość początkujących Mazdowiczów, czytam i dokształcam się z wiedzy na temat marki.
Pozdrawiam.
Od ponad tygodnia jeżdżę Mazdą 3. Mam nadzieję, że moja przygoda z forum będzie trwała jak najdłużej, a może i postaram się o członkostwo w klubie... kto wie. Na razie, podobnie jak większość początkujących Mazdowiczów, czytam i dokształcam się z wiedzy na temat marki.
Pozdrawiam.
- Od: 28 maja 2009, 09:26
- Auto: Mazda 3 2.0 150KM 2005r. USA
alilee napisał(a):Pochodze z rejonu gdzie tablice rejestracyjne maja literki PMI
Powitać PMI
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Witam serdecznie Wszystkich
Jestem szczęśliwą posiadaczką ciemnozielonej Mazdy 323F 1.5 16V, r.prod.1995, pierwsza rejstracja 1996. Autko sprowadziłam z Niemiec w grudniu 2008 r. Teraz chodzi mi po głowie tunning Madzi:)

-
Yasirah
Aaa.... o MazdaSpeed powiedział mi mąż przedwczoraj dopiero:) On jednak preferuje auta terenowe.
-
Yasirah
Witam
Choć forum czytam już od dawna dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mazdy
A o forum dowiedziełem się od znajomego
Choć forum czytam już od dawna dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mazdy
A o forum dowiedziełem się od znajomego
-
Mrozo
Witam Wszystkich !
Zarejestrowałem się właśnie na fotum gdyż planuję zakup Mazdy 6. W swojej motoryzacyjnej histori przeszedłem etap wsochnio i zachodnio-niemieckiej motoryzacji
potem romans z motoryzacją amerykańską przeplatany któtkimi przygodami z niemiecko-pochodnymi markami czeskimi i hiszpańskimi.
Teraz nadszedł czas by związać się z azjatką. Mam nadzieje że związek ten będzie długi i udany
Pozdrawiam
Zarejestrowałem się właśnie na fotum gdyż planuję zakup Mazdy 6. W swojej motoryzacyjnej histori przeszedłem etap wsochnio i zachodnio-niemieckiej motoryzacji
Teraz nadszedł czas by związać się z azjatką. Mam nadzieje że związek ten będzie długi i udany
Pozdrawiam
-
Flipper78
Witam wszystkich kochających mazdy!
Od kilku ładnych miesięcy przeglądam to forum ponieważ zakochałem się w maździe
No ale na moją madzie przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać bo robię egzamin na prawko
ale gdy już zrobię to od razu kupuję moje marzenie:) Czyli Mazda Mx-3 1.8 V6 24V po lifcie:) No i musi być czarna:) Może wtedy zostanę klubowiczem:) Pozdrawiam:)
Od kilku ładnych miesięcy przeglądam to forum ponieważ zakochałem się w maździe
- Od: 4 cze 2009, 15:32
- Auto: Mazda Mx-3 1.8 V6 24V '97
Black Edition :)
Elo Mazdowicze
Ja już od pare miesiecy sobie czytam to forum i z dnia na dzien coraz bardziej mi sie tu podoba, ja przyczyniam sie do kupna MX-3 pięknej V6, teraz trzeba troszke hajsu dorobić i będzie git majonez
i bedzie furka
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczow z całej Polski a szczególnie ze śląska

Ja już od pare miesiecy sobie czytam to forum i z dnia na dzien coraz bardziej mi sie tu podoba, ja przyczyniam sie do kupna MX-3 pięknej V6, teraz trzeba troszke hajsu dorobić i będzie git majonez
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczow z całej Polski a szczególnie ze śląska
- Od: 20 kwi 2009, 22:43
- Auto: będzie mazda ;)
Cześć witam wszystki fanów marki Mazda obecnie jezdze Mazda 626 98r wersja Voage 2 litry 136 koni
Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
-
malolacik