gumy whacza wzdloznego
Strona 1 z 1
mam do wyniamy gumy wahacza wzdloznego i z tego co sie orietowalem to nie ma ich w zadnych katalogach. bede musial wymienic caly wahacz czy moze kto probowal to robic i pasuja od innej mazdy? w sklepie mi powiedzieli ze najlepiej bedzie jak przymiose stare na wzor ale nie bardzo mi sie podoba ze auto bedzie musialo stac kilka dni z tad pytanie do was.auto to mazda mx-3 jak opisie
Ostatnio edytowano 10 paź 2006, 08:31 przez Xus, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 4 sty 2006, 10:43
- Auto: MX-3 1,6 16v DOHC
www.tedgum.pl
Oni powinni mieć te tulejki
Była 323f bg
- Od: 27 gru 2005, 23:18
- Auto: Audi 80 B4 Avant 1,9 Tdi
no nie i do tego jeszcze skopiował ode mnie emiksa z podpisu
sorry za OT

sorry za OT
z tego co pamietam u mnie tez to bylo do wymian jesli dobrze sobie przypominam nazwe.
Z tego co pamietam w orginale nie wystepuja same gumy tylko caly wahacz z gumami i jest to dosyc kosztowna inwestycja.
Osobiscie ja kupilem w jc same te gumy – oczywiscie podruby ...nie polecam – zrobilem na tym 5000 km i mi sie rozlecialy... znowu klopot od nowa...
Z tego co pamietam w orginale nie wystepuja same gumy tylko caly wahacz z gumami i jest to dosyc kosztowna inwestycja.
Osobiscie ja kupilem w jc same te gumy – oczywiscie podruby ...nie polecam – zrobilem na tym 5000 km i mi sie rozlecialy... znowu klopot od nowa...
Jest jedna rzecz dla której warto żyć .... MAZDA .... i nie liczy sie nic 
- Od: 24 lis 2004, 14:57
- Auto: mazda mx3
www.tedgum.pl
wiem o tej stronie ale jakos nie jestem do niej przekonanym rozmawialem o tej firmie w paru sklepach i jakos jej nie polecaja. niby pasuja a prawie zawsze sa z nimi problemy
no nie i do tego jeszcze skopiował ode mnie emiksa z podpisu
sorry za OT
tak na beszczelnego w bialy dzien... skopiowalem taczke bo mam taka samo i podobal mi sie obrazek.
gdyby nie wyjazd mialem sie stawic w kakolewie i moze byc zobaczyl life moja taczke
z tego co pamietam u mnie tez to bylo do wymian jesli dobrze sobie przypominam nazwe.
jezeli mowisz ze kupiles w JC same gumy i po 5k sa do wymiany to caly wahacz kosztuje 120zl a gumy pewnie kolo 50-70 za strone to chyba kupie caly wahacz i bede zyl nadzieja ze mi starczy na dluzej niz 5k
- Od: 4 sty 2006, 10:43
- Auto: MX-3 1,6 16v DOHC
Jesze raz TEDGU TEDGUM I JESZCZE RAZ TEDGUM Szukac w porzednich postach (temat wielokrotnie przerabiany!!!) Da sie same tuleje wymienic!
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
kprzemo24 napisał(a):Jaki jest ich koszt?
jedne kosztowały ok 45zł/szt, a drugie 55zł/szt. Ja już mam te gumy od ponad roku. Przejechane na nich ok 30kkm i nadal wyglądają w porządku.
Na pewno inne były do wersji z silnikiem 1.6SOHC, a inne do 1.6 DOHC. Jest szansa, że te z SOHC będą takie same jak w BG, ale to nie potwierdzona informacja. Trzeba by porównać numery katalogowe.
Strona 1 z 1