Postanowiłem utworzyć taki temat, ponieważ po dzisiejszym przeglądaniu allegro natrafiłem na ciekawego rexa.Na początku nie mogłem w to uwierzyć, ale teraz jestem już pewien.Zresztą sami zobaczcie.Co to ludzie już nie wymyślą...Eh..

www.mazdaspeed.pl
dawidrx napisał(a):skory nawet nie ma
Luk@s napisał(a):Chyba bym się zapadł pod ziemię, albo bym czekał aż nikogo nie bedzie żeby podjechac na stacje po gazI już raczej by nie było sytuacji jak ostatnio w Łodzi na stacji. Podjeźdża obok mnie czerwony RX wysiada z niego jakaś zgrabna blondi i pyta "Tobie też pali 20"
Bez problemu zatankujecie 110 litrów ciekłego wodoru i 61 litrów Pb. To wystarczy do pokonania 649 km
Luk@s napisał(a):Chyba bym się zapadł pod ziemię, albo bym czekał aż nikogo nie bedzie żeby podjechac na stacje po gazI już raczej by nie było sytuacji jak ostatnio w Łodzi na stacji. Podjeźdża obok mnie czerwony RX wysiada z niego jakaś zgrabna blondi i pyta "Tobie też pali 20"
Marco7 napisał(a):Gdzieś czytałem że silnik Wankla idealnie pasuje do instalacji gazowej...
Pit napisał(a):Marco7 napisał(a):Gdzieś czytałem że silnik Wankla idealnie pasuje do instalacji gazowej...
Dokładnie. Wolnossący Wankiel będzie chodził nawet na najbardziej prymitywnej instalacji ze śrubą
Poważnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości