Konkurs Fotograficzny MazdaSpeed
Zagłosowałem już wcześniej, ale widzę że głosy trzeba potwierdzic..
, więc to czynię 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
A moglem sie z kims zalozyc ze 4 wygra ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Mev krzywe bylo
Ja liczylem, ze moje sie bedzie podobac, ale zginelo w morzu lepszych i bardziej kolorowych zdjec.
Ja liczylem, ze moje sie bedzie podobac, ale zginelo w morzu lepszych i bardziej kolorowych zdjec.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Ja stawiałem na prezesa, ale pomyliłem się
Na następny konkurs poważnie się przygotuję, ponieważ konkurencja jest konkretna 
Italiano napisał(a):pawelMX6 napisał(a):Ja stawiałem na prezesa,
Ja też...ale mało brakło Marcinkowi....był moment że ich dzieliło tylko 4 głosy
I tak należą mu się wielkie gratulacje biorąc pod uwagę jego poprzednie lokaty
No właśnie...? Myślałem, że permanentna inwigilacja dotyczy tylko Zarządu
Dziękuję wszystkim za głosy! Teraz już wiem, co Wam się podoba i chyba rzucę kolejnego HDR'a na pożarcie, hihi. Historia tego startu była śmieszna, bo zapomniałem wyjątkowo o konkursie i Darek mi wysłał propozycję umieszczenia tej fotki (podzieliłem się z nim zbiorami po Koninie). Wysłałem bez zastanowienia, bo nawet by się znalazło w zbiorach coś bez traktorka w tle
Niemniej jestem bardzo zaskoczony i jeszcze raz wszystkim dziękuję – Darkowi szczególnie.
Przejaskrawiony, bo to jeden z pierwszych
A z Konina mam ich z 10... Chociaż dla mnie kręcenie suwaczkami to zawsze mniej niż zdjęcie z sercem i pomysłem, które również pojawiły się w tym konkursie. A na dowód uwielbienia dla Twojej fotki (chociaż na Xionca też głosowałem i na pawlaMX6 – lubię czyste nocne fotki):
Nawet szpary w pracy wzdychają do tego pulpitu, mmmm. A na koniec – to nie Xedos, tylko Millenia

Adaś napisał(a):I tak należą mu się wielkie gratulacje biorąc pod uwagę jego poprzednie lokaty
Dziękuję wszystkim za głosy! Teraz już wiem, co Wam się podoba i chyba rzucę kolejnego HDR'a na pożarcie, hihi. Historia tego startu była śmieszna, bo zapomniałem wyjątkowo o konkursie i Darek mi wysłał propozycję umieszczenia tej fotki (podzieliłem się z nim zbiorami po Koninie). Wysłałem bez zastanowienia, bo nawet by się znalazło w zbiorach coś bez traktorka w tle
letkoletki napisał(a):Bardzo udany ten Twój hdr... tym razem ja klękam, a wzdychałbym jakby xedosiki wybijały się troszkę bardziej z tła i nie byłoby tej cysterny w oddali
Przejaskrawiony, bo to jeden z pierwszych

Nawet szpary w pracy wzdychają do tego pulpitu, mmmm. A na koniec – to nie Xedos, tylko Millenia
bodi napisał(a):Italiano napisał:
był moment że ich dzieliło tylko 4 głosy
czyli Ty ogolnie wiesz kto glosowal i na kogo glosowal tak
Kto i na kogo nie...ale mam sprytną opcje zobaczyć wyniki
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Globy napisał(a):No właśnie...? Myślałem, że permanentna inwigilacja dotyczy tylko Zarządu łoł
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Tak myślałem, że zmieniasz na chwilę opcję ukrywania wyników