BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Łukasz, to zmieniaj info w temacie i git 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
12 godz. moze być ?
skoro obiad "na mieście" to chyba ok
szkodnik, quench, Tito, Piotr_szp – poczekamy na odp
szkodnik, quench, Tito, Piotr_szp – poczekamy na odp
Ostatnio edytowano 26 maja 2009, 22:38 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz
ja wohl
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
lukaszXEDOS6 napisał(a):12 godz. moze być ?
moze pozniej? skoro w niedziele, jest to pora obiadowa to Stopka pewnie bedzie zawalona... To taka moja luzna sugestia – podporzadkuje sie
Po rozmowie z Łukaszem na GG, zostałem zaproszony na Waszego niedzielnego spota
pozdrawiam,
mckoper
pozdrawiam,
mckoper
ja niestety odpadam
najbliższy weekend jestem w Łodzi...
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
ja w niedziele jestem w labiszynie u chrzesniaka zony na komunii swietej co do spontanow to piatek MOZE ale to sie okaze czy catering dojedzie
tydzien i najblizsze dwa mam bardzo ciezkie ale zrobie co w mojej mocy
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Łukasz szaleje
Czyli jak na razie mamy 4 pewniakow – mckoper (3miasto), Łukasz (CAiŁ
), Olka, Ja... troche malo, liczymy, ze Grudziadz sie szybko namysli i da pewna odpowiedz
Liczymy tez na Falcona z Torunia.
a nasza świta?! piotr_szp? tito?
Czyli jak na razie mamy 4 pewniakow – mckoper (3miasto), Łukasz (CAiŁ
a nasza świta?! piotr_szp? tito?
Ja bardzo chętnie bym się wybrał z wami ale w ten weekend jadę do rodziców za Włocławek. Ogólnie to znowu brak czasu na cokolwiek :/
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Pit napisał(a):Piwo już mi nie służy
starość nie radość, młodość głupota.
sq2jul napisał(a):... tez nigdy tam nie bylem.
...a nasza świta?! piotr_szp?
to ja łodzianin, a byłem!!
nie przesadzajmy z tą świtą! nie wiem może, w sobotę wyprowadzam się na BB i mam trochę pracy do zrobienia.
Ale może?! Dam znać!!
BF3
LISTA
goście
Mckoper
Soluks
ekipa bydgoska
Olka
Julek
C i A LukaszXEDOS6
mało nas, mało nas do ...
Piotrek rozumiem, że Ciebie też wpisuję
goście
Mckoper
Soluks
ekipa bydgoska
Olka
Julek
C i A LukaszXEDOS6
mało nas, mało nas do ...
Piotrek rozumiem, że Ciebie też wpisuję
piotr_szp napisał(a):Piotrek rozumiem, że Ciebie też wpisuję
nie chciał bym być niesłowny!?
ok,
ja pytałem a Ty w tym czasie dodałeś odp
hmmmm... dzisiaj wieczorem postaram się napisać czy dotre do was w niedziele......swoim przyjechać nie moge bo dudni mi coś z przodu w kole, piszczy i w dodatku kierownica sama skręca, ale postaram od szwagra wziąć 6 i wpaść.....(chyba że on będzie mia jakieś plany.....
No i masz! Złośliwie taki termin ustaliliście abym nie mógł przyjechać.
Nie myślcie sobie, że To że jestem w ten weekend w gdańsku całkowicie pozbawia mnie możliwości przyjazdu. Postaram się z całych sił aby wam popsuć ten niecny plan!
Nie myślcie sobie, że To że jestem w ten weekend w gdańsku całkowicie pozbawia mnie możliwości przyjazdu. Postaram się z całych sił aby wam popsuć ten niecny plan!
Sethite napisał(a):No i masz! Złośliwie taki termin ustaliliście abym nie mógł przyjechać.
staraj sie staraj!! Liczymy na Ciebie
sq2jul napisał(a):staraj sie staraj!! Liczymy na Ciebie język btw. podjedziesz tym malaczem z avatara? język
Hehe malacz już nie żyje
Mazdą 323 będę