GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
wysłałem Ci zaproszenie na NK ,sprawdź tam jakie mam foty wstawione ze spotu i te mógłbyś mi podesłać
dzięki z góry:) bo na picasa oglądałem już 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Bartosz_Mx6 napisał(a):lukaszXEDOS6 autko bardzo ladnie się prezentuje...........
Przyjezdzajcie – bedzie okazja popatrzec sobie na auta, poznac sie, pogadac no i oczywiscie cos zjesc
MRk napisał(a):sq2jul napisał(a):no i oczywiscie cos zjesc
wolałbym wypić![]()
ale skąd wziąć kierowce w tych trudnych czasach
jedynie że ktoś z Grudziądza weźmie mnie po drodze do Bdg
no ja tez bym tak wolal
to jak? Czy Grudziadz jest chetny na przyjazd do nas?
przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie... czekamy na Was w niedzielę! 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
śledźcie nasz wątek, nasz Kierownik da znać... spotkamy się najpewniej pod halą Łuczniczka, godzina do ustalenia 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Olka napisał(a):śledźcie nasz wątek, nasz Kierownik da znać... spotkamy się najpewniej pod halą Łuczniczka, godzina do ustalenia
tak jak napisala Olka – godzina do ustalenia ale nastawcie sie na to, ze beda to godziny w okolicach 12:00-14:00 (raczej blizej 12:00)
na pewno niedziela
i na pewno godzina 12:00
do zobaczenia
i na pewno godzina 12:00
do zobaczenia

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
wiedzą wiedzą, rozmawiałem już z Grześkiem i oni raczej odpadają. a ja w sobotę (o ile pogoda wypali) to będę miał ognisko niedaleko Chełmna, gdzie będę nocował za pewne. a że spot jest o 12 to wątpie że zdąże wrócić do siebie, ogarnąć się i wziąć furę. także jakby któryś z Was mnie po drodze zgarnął to by było miło 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442