Mazda 6 na billboardzie :–)
Strona 1 z 1
Też byłem zaskoczony, ale pomysł i wykonanie kampanii – bardzo dobre. Niech wisi przez okrągły rok, jak na Zachodzie albo USA.
kriskus napisał(a):Ciekawe czemu akurat 6 wybrali do zdjęcia? Czyżby to jej fotogeniczność?
Bo to najładniejsza Mazda
Myjk napisał(a):No, prawie. Felgi inne
Co za desperat – koła zmienia jak jedzie "na dziewczynki"

Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
Tiamagicadm napisał(a): grunt to dobra "guma"

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Myjk napisał(a):E, i to taka Mazda jak moja akurat. No, prawie. Felgi inne
Myjk, przeciez to twoja
-
Szalotka
Sądzę jednak, że to butelkowa zieleń 
Nie wiem czemu, ale do zdjęć o raczej negatywnym znaczeniu zawsze wybierana jest Mazda
w gazecie jak podają przykład wymuszenia pierwszeństwa, wyprzedzania na podwójnej ciągłej to zawsze foto Mazdy 
"Szóstka jest beznadziejna. Już na pierwszy rzut oka widać, że tak naprawdę to niewiele ją od poprzednika różni… który z kolei niewiele się różnił od poprzednika. I tym sposobem od kilkudziesięciu lat pół Europy wzdycha do lekko modernizowanego garbusa..."
Święta prawda
Święta prawda
- Od: 27 maja 2008, 22:23
- Auto: BJ ZM '03
Bakss napisał(a):Nie wiem czemu, ale do zdjęć o raczej negatywnym znaczeniu zawsze wybierana jest Mazda w gazecie jak podają przykład wymuszenia pierwszeństwa, wyprzedzania na podwójnej ciągłej to zawsze foto Mazdy
Bo BMW i Golfy w takich sytuacjach każdy już widział
A kampania świetna
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Śmiejcie się, ale nie dalej jak przed wczoraj przejeżdżałem przez słynne "3 garby" w Katowicach. Jakby kto nie wiedział długa prosta droga przez las, na której zawsze stoi co najmniej kilka "pań" i tak patrzę sobie w jednym miejscu ławeczka (bo te panie tam mają już porobione ławeczki) pusta a kawałek dalej w głąb stała sobie właśnie srebrna 6-stka chyba kombi
Więc coś w tym chyba jest 

Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Strona 1 z 1