BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Pit napisał(a):Waszak:
http://www.bendiks.bydgoszcz.pl/
Pit stawia kazdemu piwo – dobil do 200 strony tego tematu
Pit napisał(a):sq2jul napisał(a):Pit stawia kazdemu piwo – dobil do 200 strony tego tematu
Ja już nie pijam, a tym bardziej nie stawiam piwaPiwo już mi nie służy
oki – tez wole cos konkretniejszego...

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
lukaszXEDOS6 gratki awansu
równiez uważam, że jesteś odpowiednią osobą na tym stanowisku. Pozdrowienia dla calej ekipy bydgoskiej!
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Siwus napisał(a):lukaszXEDOS6 gratki awansurówniez uważam, że jesteś odpowiednią osobą na tym stanowisku. Pozdrowienia dla calej ekipy bydgoskiej!
oho – kto sie pojawial
Pit napisał(a):Waszak:
http://www.bendiks.bydgoszcz.pl/
chyba lepszego nie znajdziesz – z opinnii wielu
Siwus – ja tylko przez jakiś czas będę pomocnikiem kierownika
Lepiej napisz co u Was i wklej jakieś foto z G r e c j i, jak narazie najbardziej odległego osiedla
od centrum Bydgoszczy.
Oczywiście rozumiem, że nie odmówicie udziału na najbliższym spocie.
Wielkie pozdro dla AiŁ od CAiŁ
spot ready or not sobota 30 lub niedziela 31 maya 2009
ja zawsze jestem chetny na spota... ale...
jezeli w sobote bedzie ladna pogoda to prawdopodobnie bede na wojazach, na niedziele poki co nie mam zadnych planow.
Jakoż, że planowałem kiedys spota (nie wypaliło) Łuczniczka – Pas Koronowo i szukałem czegoś dla Nas do "żarła" ,napotkałem na Stopkę o której jak pamiętam pisał też nasz kierownik 5.
Może ktoś był i wie jak tam jest – na zdjeciach jest ok
menu w pdf-ie http://www.stopkarozen.pl/index.php/content/view/4/5/
Może ktoś był i wie jak tam jest – na zdjeciach jest ok
menu w pdf-ie http://www.stopkarozen.pl/index.php/content/view/4/5/
jestem za Stopką w niedziele 
lukaszXEDOS6 napisał(a):Może ktoś był i wie jak tam jest – na zdjeciach jest ok
No nie gadaj ze w stopce nigdy nie byles? Myslelem, ze calal bydgoszcz tam pielgrzymki robi a tu widze ze sie uchowales od tego trendu
Mnie akurat w ten tydzien wypada wyjazd do Ani i wroce dopiero w poniedzialek wiec odpadam, chyba ze macie ochote na jakis spontan w tygodniu wieczorem ew. wypad do torunia w piatek jesli cos sie dzieje u ziomków
Less roof, more fun

Ja niestety piątekl wieczór mam zajęty, więc z TRN nici z mojej strony, a w niedzielę mam nadzieję, że odbieram RX'a
Natomiast – nowy nasz PR siłę i chęci robienia spotów ma, więc nie zwracajcie uwagi na nas i rozkręćcie na nowo to miasto!
Ostatnio edytowano 26 maja 2009, 21:37 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
i znowu bedziemy jak sieroty bez naszych ojcow dyrektorow, prowadzacych...
zabij bo ja tez nigdy tam nie bylem
Tyle razy tam przejezdzam ale jakos nigdy mi sie nie zejdzie... 

Fiveopac napisał(a):No nie gadaj ze w stopce nigdy nie byles? Myslelem, ze calal bydgoszcz tam pielgrzymki robi a tu widze ze sie uchowales od tego trendu język
zabij bo ja tez nigdy tam nie bylem
ja byłam w Stopce i niemiło wspominam, bo karkówka była masakrycznie fujjjjj bleee niesmaczna
ale jakbyście się wybierali to niech ktoś po mnie podjedzie
będzie szansa na zmianę opinii o w/w lokalu
ale jakbyście się wybierali to niech ktoś po mnie podjedzie
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
sq2jul napisał(a):i znowu bedziemy jak sieroty bez naszych ojcow dyrektorow, prowadzacych...
No właśnie o tym rozmawiałem z duzym kierownikiem
Ale zakładam, że Ojcowie zarezerwowali sobie 20 czerwca, skoro proponują ten termin.
Tak więc jak narazie 2 mazdy bedą obecne. ( raczej w niedzielę)
to teraz niech sie jeszcze wypowie reszta ekipy! (szkodnik, tito, quench i reszta) 
juz miałem iść się wylegiwać, ale niestety nie mogę
poszło zaproszenie do Piły, Torunia i Grudziądza – zobaczymy (widziałem Julek, że też tam działałeś)
Piotr_szp, quench ?
widziałem dzisiaj nowego zielonego xedosa i z 3 mx-3 na bydgoskich, może kiedyś do nas trafią
poszło zaproszenie do Piły, Torunia i Grudziądza – zobaczymy (widziałem Julek, że też tam działałeś)
sq2jul napisał(a):to teraz niech sie jeszcze wypowie reszta ekipy! (szkodnik, tito, i reszta)
Piotr_szp, quench ?
widziałem dzisiaj nowego zielonego xedosa i z 3 mx-3 na bydgoskich, może kiedyś do nas trafią
dzisiaj zrobiłam akcję ulotkową na Błoniu – zaliczyłam 12 Mazd 
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
mckoper odwiedzi nas w niedzielę , więc niedziela dniem szpota
ok??
Olka czy Łukasz może zamówić u Ciebie pare sztuk, bo tusz jest nieobecny w mojej drukarni.
ok??
Olka czy Łukasz może zamówić u Ciebie pare sztuk, bo tusz jest nieobecny w mojej drukarni.
Ostatnio edytowano 26 maja 2009, 22:27 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz