Zlot międzyregionalny – małopolska, podbeskiedzie, śląsk
nicek777 napisał(a):Jedyny drobny mankament to "w krótce" zamiast "wkrótce" na samym koncu filmiku język.
wiem ale po całym dniu montowania już nie chciało mi się tego poprawiać bo nie wiem czy na dzisiaj bym dał radę to złożyć a i tak wersja org. waży 1 GB
- Od: 16 mar 2006, 20:56
- Auto: 323F(BG) 1.6i 8v,1991
Sokool napisał(a):Grabisz sobie
brii napisał(a):Pszeniczne rulez
No nie powiem, było świetne. Ale końcówka już była męcząca. Mimo wszystko chętnie pomęczę się jeszcze raz
Xenocyd napisał(a):Bartheez, filmik kozacki! Oby wiecej takich zeby
daj powód a na pewno będzie kolejny filmik no chyba że loockas
loockas napisał(a):Co do piwka, to zapewniam Cię, że następnym razem nie dam Ci wrócić do domu kończąc na trzech browarach język Kupimy rurę i będziemy ją męczyć do rana diabelek
spełni swoją obietnicę to może być gorzej

brii napisał(a):Pszeniczne rulez
Ja bardzo lubie pszeniczne piwko. Szczegolnie posmakowalo mi Kronenberg blank. Ciezko dostac w Polsce, ale jest jak dla mnie rewalacyjne.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Sokool dlaczego obciąłeś michiego
http://picasaweb.google.pl/sokool27/Kra ... 0179218402,
http://picasaweb.google.pl/sokool27/Kra ... 4968568242
i to na dwóch fotkach
przecież to było jeszcze przed rurą 
http://picasaweb.google.pl/sokool27/Kra ... 0179218402,
http://picasaweb.google.pl/sokool27/Kra ... 4968568242
i to na dwóch fotkach

Kurcze okazuje, sie ze mi strasznie nie pasuje 13 czerwca :/. Jakby dalo rade przeniesc na 20stego to bylo by dekadencko. Wypowiedzcie sie czy Wam pasuje czy nie
.
Bartheez napisał(a):i to na dwóch fotkach język przecież to było jeszcze przed rurą łoł
Widocznie bardziej mu się podobam od szyi w dół

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Właśnie, muszę też moje fotki wrzucić, dziś już chyba nie dam rady bo w pracy jestem do wieczora
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
nicek777 okazuje się, że mnie też wyskoczyła pilna sprawa i bym nie mogła być. Jak z kolejnym weekendem to nie mogę teraz nic powiedzieć, bo nie wiem. Ostatnio u mnie wszystko idzie z dnia na dzień...
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
Sądzę, że za wiele czasu nie zostało i możnaby Wrocek przełożyć na spokojnie na jesień – co Wy na to? 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):możnaby Wrocek przełożyć na spokojnie na jesień – co Wy na to?
jesienia tez tu bedziemy
Wiecie co. mowi sie co sie odwlecze to nie uciecze. Z drugiej jednak strony mawiaja, ze trzeba kuc zelazo poki gorace. Ja jednak optowalbym ze tym, zeby jeszcze przed wakacjami zorganizowac ten wyjazd. Oczywiscie jezeli komus nie pasuje to przelozmy to na jesien, ale zeby nie bylo potem, ze juz nikt nie zechce jechac. Moze jakas miniankieta ;>. Teraz czy na jesieni jezeli teraz to jaki termin.
brii napisał(a):co Wy na to?
Jestem za. Chociaż w lipcu/sierpniu można pomyśleć o jakimś niskobudżetowym spotkaniu 2 dniowym. Na podbeskidziu w sierpniu zeszłego roku za kilka złotych była świetna impreza na łonie natury. Zabawa była świetna, a miejscówka genialna.
Pomijam już fakt, że to aż wstyd, bo śląsk jeszcze w tym roku toru na wyrazowie nie odwiedził
Dla mnie podbeskiedzie odpada, ale rzeczywiście – Wyrazów trzeba w tym roku chociaż raz uskutecznić 
Trusted computing – Yes or No?
loockas napisał(a):w tym roku toru na wyrazowie nie odwiedził
brii napisał(a):Wyrazów trzeba w tym roku chociaż raz uskutecznić
Ja juz bylem

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
brii napisał(a):ale rzeczywiście – Wyrazów trzeba w tym roku chociaż raz uskutecznić
No to może tak akurat w połowie/końcem lipca? Tak na miesiąc przez mega? Później jest wrzesień, niektórych goni sesja. Zeszłoroczne lipcowe namioty były bardzo udane
Pojawił się też kiedyś pomysł sylwestra na masłońskich. Brii co o tym myślisz? Znając życie to warto by zarezerwować wcześniej miejsce.