malkolm napisał(a):co do wyglądu z przodu poprzedniczka ładniejsza była, z tyłu jest wielkie ok, straszliwie paskudne zegary ble , ceny też strasznie paskudne
Jak ja kocham takie komentarze

www.mazdaspeed.pl
malkolm napisał(a):co do wyglądu z przodu poprzedniczka ładniejsza była, z tyłu jest wielkie ok, straszliwie paskudne zegary ble , ceny też strasznie paskudne
Borys napisał(a):jestem staroświecki i muszę mieć kratkę między oczami..światłami znaczy
Trolix napisał(a):Globy było zgarnac jedna sztuke do testowania
grabu122 napisał(a):a jeszcze z 10lat do tyłu z "gęsią skórką" oglądałem materiały- prospekty nowych popularnych aut pojawiających się na rynku, dzisiaj już bez emocji....
tarkan napisał(a):Marcinku, dzięki za wspaniałą relację!! A nowa trójka – bosssska...
Globy napisał(a):Proponuję się przejechać i bardziej wnikliwie przejrzeć cenniki.
Globy napisał(a):Jako fan marki dość alergicznie zareagowałem na pierwsze fotki, przywodzące na myśl Peugeota, ale z czasem obserwacja pozostałych szczegółów nadwozia i wreszcie spotkanie na żywo rozwiały to wrażenie. W Stanach śmieją się zresztą, że Laurens van der Acker – z pochodzenia Holender – chyba przy kreśleniu autach zatęsknił do swoich rodzinnych okolic, bo przecież Francja leży tuż obok
– brak schowka w konsoli centralnej
ntgale napisał(a):– brak schowka w konsoli centralnej
Ba, ja tam nawet popielniczki nie widzę o półce/schowku nie wspominając.
ntgale napisał(a):Poza tym zabraliśmy z salonu fajny breloczek zoom-zoom.
ntgale napisał(a):tragiczne zamontowanie gaśnicy pod nogami pasażera
ntgale napisał(a):to szczegół do dagadania z dilerem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości