fuks napisał(a):Proszę o kilka dni wolności słowa dla tego człowieka, będzie mi to na rękę.
Przynajmniej ustawowe 24h. Masz rację, dajmy każdemu prawo do wypowiedzi
www.mazdaspeed.pl
fuks napisał(a):Proszę o kilka dni wolności słowa dla tego człowieka, będzie mi to na rękę.
Globy napisał(a):Przynajmniej ustawowe 24h. Masz rację, dajmy każdemu prawo do wypowiedzi
tym666 napisał(a):a ja mam dla was ananasa z lubinia lpegaz co tu na forum kozysta z info a innych oszukuje. napisal ze mi skrzynie sprzeda i ma wiele innych czesci do 929hd a pozniej przez dwa miesiace mnie telefonami zwodzil " to przyjedz w sobote ,to przyjedz jutro, to ja ci przywioze w niedziele, a to zona ma sraczke" i wyszlo tak 20 zl na tel i paliwo 90zl do lubinia 2 razy a koles skrzyni niemial.
davidoff napisał(a):Szkoda tylko, ze w tym wszystkim przyjmuje taką taktykę i daje się nagrywać haha:)
davidoff napisał(a):Groźby karalne są karane z urzędu... wystarczy ,że ktoś czuje się zagrożony utratą zdrowia, życia albo czuje się mało komfortowo gdy ktoś mu wciska ze zrobi mu to i tamto. Jeśli masz na to świadka albo nagranie lub inny dowód w sprawie to taka sprawa jest w 99% wygraną. Wiem to z doświadczenia:)
al30 napisał(a):mam pytanie czy sam dam rade to zrobic w garazu bez jakis specjalnych kluczy czy sciagaczy?.Wraz z pompa.
al30 napisał(a):ok fuks ale pytalem o specjalistyczne narzedzia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki