strOOs napisał(a):Zbyt klasyczne auto do takich felg – bardziej pasuja do chryslera/dodge'a lub innego typowego amerykanca
Też tak myślałem oglądając fotki...
Po zobaczeniu auta na żywo zmieniłem zdanie – pasują idealnie
www.mazdaspeed.pl
strOOs napisał(a):Zbyt klasyczne auto do takich felg – bardziej pasuja do chryslera/dodge'a lub innego typowego amerykanca
malkolm napisał(a):piękne autko , jak dla mnie te felgi jednak nie pasują, takie jest moje odczucie
Zbyt klasyczne auto do takich felg
Mev napisał(a):Po zobaczeniu auta na żywo zmieniłem zdanie – pasują idealnie
str00s napisał(a): bardziej pasuja do chryslera/dodge'a lub innego typowego amerykanca usmiech
brii napisał(a):Skrzynia Mazdy nie jest chyba na tyle głupia żeby przy D i wciśniętym na max gazie nie zmieniać biegów w sposób zoptymalizowany pod przyśpieszanie
Stivi napisał(a):Piekna gablota![]()
!
Alu piekne rowniez.
Przyciemnij szybki wtedy bedzie sie jeszce lepiej prezentowac.
kryystian napisał(a):ale Chrome Door Pillars hmtakimi błyskotkami można oszpecić auto,
ku przestrodze
strOOs napisał(a):A nie mozesz samemu tak slupkow zrobic folia srebrna/chromowana?
Tez powinno byc ok, kladzie sie to bezproblemowo.
strOOs napisał(a):mckoper ja wykladalem (co prawda czarnym matem) progi w 121 bo nakladek nie bylo i folia byla swietna. Poszukam co i jak i Ci podrzuce link jaka bralem.
brii napisał(a):Skrzynia Mazdy nie jest chyba na tyle głupia żeby przy D i wciśniętym na max gazie nie zmieniać biegów w sposób zoptymalizowany pod przyśpieszanie
malkolm napisał(a):piękne autko , jak dla mnie te felgi jednak nie pasują, takie jest moje odczucie
DymeK napisał(a):ajna mazdzina ale z tym chromem blee
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość