GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
Huher już wspomniał że można by było wstępnie się umówić w Rudniku, przy Delfinie
pomyślcie nad dobrymi miejscówkami do fot
bo ja to Grudziądz średnio znam 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
to jak będzie z tym spotem bo ja z obiema Madziami chętnie się zjawię
swoją drogą sorka że mnie tak długo nie było ale przeboje osobiste mam.
to jak coś to dajcie znać na prv albo w poście albo najlepiej na gg
swoją drogą sorka że mnie tak długo nie było ale przeboje osobiste mam.
to jak coś to dajcie znać na prv albo w poście albo najlepiej na gg
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
Panowie ja chętnie bym do Grudziądza zajechał, tym bardziej, że tu odbyłem moją służbę wojskową, którą wspominam dobrze
, ale na tą chwilę niczego nie obiecuję. Może się okazać, że zdecyduję się na wyjazd w dniu spota, więc dobrze by było, gdybyście mieli ustaloną dokładną datę i miejsce i jak dla mnie to jakiś konkretny adres
Pozdrawiam
EDIT: Właśnie skojarzyłem, że mam w pracy pogotowie domowe i niestety nie mogę się nigdzie dalej ruszyć poza dom, także niestety przykro mi nie tym razem
Pozdrawiam
EDIT: Właśnie skojarzyłem, że mam w pracy pogotowie domowe i niestety nie mogę się nigdzie dalej ruszyć poza dom, także niestety przykro mi nie tym razem
Z pewnością, temat będę śledził 
Grześkowi i Magdzie pasuje po 16...także 16:30-17 można by i koło McDonald's a potem wymyśleć coś
Spichrze...plaża w Rudniku...itp itd. Wymyślicie coś , bo ja Grudziądza nie znam za specjalnie 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Podajcie mi na wszelki wypadek adres tego Maca
Ostatnio edytowano 22 maja 2009, 00:30 przez THOR, łącznie edytowano 1 raz
pamiętaj o opcji "zmień" czyli Edit hehe bo w końcu jakiś moderator się dowali do tego
ps. w tym Rudniku przydałoby się za jakiś czas wynająć domki i się struć
THOR
ul. Józefa Włodka 13
83-300 Grudziądz
tel. +48 56 462 29 22
ps. w tym Rudniku przydałoby się za jakiś czas wynająć domki i się struć

THOR
ul. Józefa Włodka 13
83-300 Grudziądz
tel. +48 56 462 29 22
Dzięki MRk
Gdyby jednak udało mi się wyjechać to po prostu się tam nagle zjawię, ale tak jak wcześniej pisałem niczego nie obiecuję 
no z zimną flaszeczką:):D
Ale w wakacje mozna pomyśleć zeby skoczyc gdzies pod namioty. np. do Rybna na 3-4 dni zeby miec dzien na wtrzeżienie i powrótzeby
Ale w wakacje mozna pomyśleć zeby skoczyc gdzies pod namioty. np. do Rybna na 3-4 dni zeby miec dzien na wtrzeżienie i powrótzeby
Ostatnio edytowano 22 maja 2009, 00:42 przez huher, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 19 kwi 2009, 17:57
- Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG