Kolejna kwestia to wyglad, przypadkowo znalazlem takiego przyciemnionego czarnucha na otomoto:

gdyby aukcja sie skonczyla, zarchiwizowalem jedna fotke

trendy/passe ?
Bawic sie w piecowke,(jaki to koszt?)czy zwykla folia ?
www.mazdaspeed.pl
widmo82 napisał(a):po kilku cieplejszych dniach wrocila mi mysl czy przyciemnienie szyb to dobry pomysl.
Krisek napisał(a):( ciemnosc foli niemiala znaczenia taka sama cena za kazdy kolor )
CezaR83 napisał(a):z ta Ciemnością to uważajcie bo jak bedą za ciemne to panowie z drogówki moga kazać wam zrywac folijkę usmiech trzeba pojechać w takie miejsce gdzie wiedza jaki % przepuszczania światła może mieć taka folia... w PL mamy Normy dotyczace takich foli.
Adaś napisał(a):CezaR83 napisał(a):z ta Ciemnością to uważajcie bo jak bedą za ciemne to panowie z drogówki moga kazać wam zrywac folijkę usmiech trzeba pojechać w takie miejsce gdzie wiedza jaki % przepuszczania światła może mieć taka folia... w PL mamy Normy dotyczace takich foli.
boczne tylne oraz tylną można sobie sprayem zamalować i nikt się nie przyczepi. Co do przednich, to żadnej folii nie można, bo fabrycznie szyby przednie boczne mają przepuszczalność 70%, tak jak stanowią przepisy
CezaR83 napisał(a):widmo82 napisał(a):po kilku cieplejszych dniach wrocila mi mysl czy przyciemnienie szyb to dobry pomysl.
heh, powiem ci ze ja mam fabrycznie przyciemnione
Adaś napisał(a):Co do przednich, to żadnej folii nie można, bo fabrycznie szyby przednie boczne mają przepuszczalność 70%, tak jak stanowią przepisy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości