Od stycznia posiadam 1.6 90KM '93, kolor czerwony, dokładka V6, jakas seryjna felga 14cali, zwykłe radyjko + 4 głośniki, elektryka, abs, wspomaganie, el. szyberdach.
Co się psuje ? a nic

wymieniłem olej, rozrząd, sypie sie elektryka prawych drzwi (szyba dziala tylko z przycisku od strony kierowcy) ale to błahostka. Spalanie w mieście oscyluje około 10L/100km, w trasie schodzę do 7. Zawieszenie twarde, bije w tyłek na nierównościach ale przyklejony do jezdni i w zakrętach idzie ostro

Przyśpieszenie nie powala ale 190km/h udało się jechać (dobra przyznaje, trochę z górki:D), oleju nie bierze wcale aczkolwiek zadziwiająco mało go wchodzi (2,6L!). Odzywa mi się jeden przegub a z tego co wiem to do najtańszych nie należą. Jeśli chodzi o miejsce w środku – polecam jako samochód dla pary. Z tyłu to można głowe rozbić o szybę, tak nisko ale chociaż znajomi nie pakują mi się do samochodu
Autko oceniam pozytywnie na 4 z dużym +, za cenę 4800zł myślę że dokonałem fajnego zakupu zwłaszcza, że prawie wcale nie ma rdzy i prezentuje się bardzo ciekawie
aaa, zapomniałbym, nie licząc olej u i rozrządu od stycznia wymieniłem tylko ŻARÓWKĘ!