Mev napisał(a):Bridgestone
były w moim
www.mazdaspeed.pl
Hazu napisał(a):Mev napisał:
Bridgestone
radost napisał(a):Czy trzeba demontować zderzak aby wyciągnąć chłodnice klimy w xedosie?
Oczywiście, że tak. Z japońców zdaje się, że tylko Honda nie ma ocynku, a tylko galwanizowane blachy i nie jestem pewien co do Suzuki i Toyoty. Reszta, czyli np. Daihatsu, Mitsubishi, Lex itd. wszystkie mają ocynk.michalxed napisał(a):Wiecie moze czy xedosy mialy cynkowane blachy?
Mev napisał(a):służył jako głośnik od tego telefonu
Ten głośniczek to kiepski pomysłBarthek1983 napisał(a):Mev napisał(a):służył jako głośnik od tego telefonu
Hmmmm... może i służył a mi służy jako normalny głośnik – kolega tak podłączył do radia, że wszystkie działają
michalxed napisał(a):czy to znacznie poprawi jakosc dzwieku
Mam w 626 GE cztery ori głośniki "no name", tylko napis "USA", 25W każdy, do tego 2 tweetery za 6 zł na podszybiu i stare CD Alpine. Jak podkręcę głośniej to pierwsze pytanie osoby niewtajemniczonej jest takie: "Jaką tubę masz w bagażniku". Odpowiedź: "Żadnej"majkes napisał(a):mam oryginalne głośniki z nienajgorszym radiem ALPINE i dzwięk jest nawet nawet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6