Problem z szybą elektryczną!
Strona 1 z 1
Problem polega na tym ze przełącznikiem ze strony kierowcy szybe opuszczam ta od pasażera a tymi drugimi przyciskami od pasazera nie da rady. 0 reakcji . Wydaje mi się że może to być wina nie dochodzenia proadu do przełączników albo gdzieś przysniedziałe styki czy ktoś miał podobny problem.
- Od: 7 maja 2009, 22:14
- Auto: Mazda MX-3 1.8 24V
u mnie na lock(w sumie to mam tylko napis on/off)od kierowcy tez nie puszcze szyby.dziwne troche.od pasazera na on moge opuscic ale podniesc juz sie nie da.jak mozna naprawic cos takiego??sorki babel ze ci sie w temat wcinam ale w sumie podobny problem to sie doczepilem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
jako ze nikt nie odpisał to odkopie troche temat i odpowiem:
mialem taki sam problem, wina leży w zasniedzialych stykach przelacznika od strony pasazera, trzeba go wyciagnac, otworzyc go np. nożykiem wyjąć 2 blaszki i wyczyscic je z takiego nadpalenia, po calej operacji szyba musi dzialac jak nowa:)
mialem taki sam problem, wina leży w zasniedzialych stykach przelacznika od strony pasazera, trzeba go wyciagnac, otworzyc go np. nożykiem wyjąć 2 blaszki i wyczyscic je z takiego nadpalenia, po calej operacji szyba musi dzialac jak nowa:)
- Od: 8 sty 2009, 13:12
- Auto: Mazda MX-3 '93 1.6 16V
Strona 1 z 1