BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
no fakt karas nie zyje sanders kupil motocykl i goni karasia ;p zagraniczniaki jak zwykle maliki zmartwychwstali a ja jak zwykle zapracowany ;p samo zycie choc pit tez na nadmiaru wolnego czasu nie masz czo 

–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Sorry za zaśmiecanie tematu spotowego, ale chcę, żeby wszyscy to przeczytali
Znajomy szuka Hali do wynajęcia. Wymagana powierzchnia ok 150m2, prąd z siłą i woda bierząca. Mile widziany jakiś kibel.
Warunek to to, żeby budynek znajdował się w obrębie Bydgoszczy, ewentualnie w najblizszych okolicach. Musi być możliwy wjazd dla samochodów do wnętrza.
Przeznaczenie: blacharnia i lakiernia.
Wszelkie oferty i propozycje proszę kierować na PW lub mail
Znajomy szuka Hali do wynajęcia. Wymagana powierzchnia ok 150m2, prąd z siłą i woda bierząca. Mile widziany jakiś kibel.
Warunek to to, żeby budynek znajdował się w obrębie Bydgoszczy, ewentualnie w najblizszych okolicach. Musi być możliwy wjazd dla samochodów do wnętrza.
Przeznaczenie: blacharnia i lakiernia.
Wszelkie oferty i propozycje proszę kierować na PW lub mail
Syrena 104 '69
4 koła, 3 cylindry, 2 takty, 1 samochod
4 koła, 3 cylindry, 2 takty, 1 samochod
- Od: 10 lip 2007, 10:05
- Auto: S-type 3,0 V6 i CX-7 2,3 T
Olka napisał(a):Co byście powiedzieli na polerken – grilen party w weekend na Łuczniczce? Zbiorowy wyjazd na psiakiegoś karchera included
sq2jul napisał(a):mnie by pasowalo jak cus to w niedziele.
People_Hate_Me napisał(a):ja odpadam w sobote w pracy siedze
quench napisał(a):Ja też odpadam, podobnie jak five na zlocie mx-5 bede.
piotr_szp sobota – komandos, niedziela – ?
może niedziela np. godz. 12 robimy grilla więc objad załatwiony
lukaszXEDOS6 napisał(a):Olka napisał(a):Co byście powiedzieli na polerken – grilen party w weekend na Łuczniczce? Zbiorowy wyjazd na psiakiegoś karchera includedsq2jul napisał(a):mnie by pasowalo jak cus to w niedziele.People_Hate_Me napisał(a):ja odpadam w sobote w pracy siedzequench napisał(a):Ja też odpadam, podobnie jak five na zlocie mx-5 bede.
piotr_szp sobota – komandos, niedziela – ?
może niedziela np. godz. 12 robimy grilla więc objad załatwiony
mi bardziej pasuje niedziela... Chociaz moj jutrzejszy (w sumie dzisiejszy) wyjazd stoi pod znakiem zapytania z tytulu kiepskiej prognozy pogody...
jak tam spot? podejrzewam, ze dzisiaj nic sie nie odbylo z tytulu pogody... Kto by reflektowal na spotkanie w dniu jutrzejszym (podobono nie ma padac)?
sq2jul napisał(a):podejrzewam, ze dzisiaj nic sie nie odbylo z tytulu pogody...
odbył się mini spot i Łukasz z Gapą łazili po dachu nawet
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
chętni na jutro
foto z dachu nieobecne – zamuła brak karty w aparacie
– Olka – pewnie tak
– Gapcio – pewnie tak
– Julek – obecny
– ChantiAgaLukaszXedos6 – obecni
foto z dachu nieobecne – zamuła brak karty w aparacie
– Olka – pewnie tak
– Gapcio – pewnie tak
– Julek – obecny
– ChantiAgaLukaszXedos6 – obecni
Hmmm.. jeśli spot będzie o np. 13:00 to my jak najbardziej si 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
idealnie
bede na pewno
Lukasz jak tam spisal sie wosk?