Zlot międzyregionalny – małopolska, podbeskiedzie, śląsk
Proszę o potwierdzenie rezerwacji
Szczegóły na pierwszej stronie w pierwszym poście
Szczegóły na pierwszej stronie w pierwszym poście
Ostatnio edytowano 13 maja 2009, 15:50 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Pajko – karty będą, slalomowanie będzie – czego jeszcze oczekujesz?? 
Przecież będzie Mega
Sam nie zapanuję nad lotniskiem, a nikt do pomocy oprócz PRa Krakowa przy tym zlocie się nie zgłosił...
To jest zlot integracyjny z elementami sportowymi
Sam nie zapanuję nad lotniskiem, a nikt do pomocy oprócz PRa Krakowa przy tym zlocie się nie zgłosił...
To jest zlot integracyjny z elementami sportowymi
a mozna sie dolaczyc w ostatniej chwili? i co bedzie z hotelem? dam rade sie zakwaterowac?
pytam bo nie jestem w stanie przewidziec gdzie bede za 2 tyg (taka praca). narazie jestem kolo wrocka wiec do kraka mam niedaleko... jesli bede zajade
pytam bo nie jestem w stanie przewidziec gdzie bede za 2 tyg (taka praca). narazie jestem kolo wrocka wiec do kraka mam niedaleko... jesli bede zajade
bartezm napisał(a):a mozna sie dolaczyc w ostatniej chwili?
Niestety nie – przynajmniej jeśli idzie o zakwaterowanie.
bartezm napisał(a):i co bedzie z hotelem?
Info na pierwszej stronie
Ja będę,nocuje u Teściów
Ja cie błagam tylko nie autostradą,nie dajcie zarobić tym baraną za te kilometry zwężek
brii napisał(a):zależnie od tego czy będziemy chcieli jechać autostradą
Ja cie błagam tylko nie autostradą,nie dajcie zarobić tym baraną za te kilometry zwężek
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Ja cie błagam tylko nie autostradą,nie dajcie zarobić tym baraną za te kilometry zwężek
Nie jest tak źle. Wskoczyłem ostatnio w chrzanowie na A4 i pierwsza zwężką była dopiero przy samych bramkach. Rok temu było dużo gorzej
Ja tam mimo wszystko jestem za trasą alternatywną, bo te kilka złotych wole wydać na piwo. Droga przez chełmek – libiąż – alwernia – kryspinów – balice jest bardzo fajna. Ale od strony częstochowy to trochę daleko.
Mogę jechać i przez Poznań – potwierdzam przybycie, sam niestety.
Osobiście też jestem za droga alternatywną
Proszę tylko o konkrety – niech się wpisują osoby które są na 100% pewne, że jadą.
Pajko – jedziesz??
Jest sens? Ominie Cię wieksza i ważniejsza część zlotu... Nocleg jest tani
Proszę tylko o konkrety – niech się wpisują osoby które są na 100% pewne, że jadą.
Pajko – jedziesz??
Beny napisał(a):Ja będę,nocuje u Teściów
Jest sens? Ominie Cię wieksza i ważniejsza część zlotu... Nocleg jest tani
Czy jest możliwość żeby ktoś za mnie założył pieniądze za nocleg(jestem zdecydowany w 100% ale nie będę miał dostępu do neta aż do poniedziałku)?
I czy będzie miejsce pod hotelem na nasze auta?
P.S. kto za mnie założy kaskę temu stawiam piwo
I czy będzie miejsce pod hotelem na nasze auta?
P.S. kto za mnie założy kaskę temu stawiam piwo
ja tak jak dziku –> 1 dzień. only ...
zbieramy ludzi z Tarnowa.
zbieramy ludzi z Tarnowa.
- Od: 18 gru 2008, 00:24